בקר מונגולי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר מונגולי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. אם יש לך אטריות צלופן, בצל ירוק, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. וזה די טוב. נסו בקר מונגולי, בקר מונגולי, ו בקר מונגולי אני (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק סטייק בקורנפלור עד מצופה היטב; בואו לעמוד 10 דקות. אטריות מטוגנות על פי הוראות החבילה; להפריש.
חום ווק על חום גבוה עד כמה טיפות של מים להתאדות מיד. מערבולת 1 כף שמן במחבת מעיל. (אם משתמשים במחבת לא דביקה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.)
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר; מבשלים 30 שניות או עד ריחני. מערבבים ברוטב סויה, סוכר חום ופלפל אדום. מביאים לרתיחה; מבשלים 4 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט.
העברת תערובת לקערה; לנגב ווק נקי.
חום 1 שמן כף ב-wok מעל חום גבוה (בינוני-גבוה, אם משתמשים במחבת nonstick).
מוסיפים בצל לבן, ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד מכרז.
חום 1 שמן כף ב-wok מעל חום גבוה (בינוני-גבוה, אם משתמשים במחבת nonstick).
מוסיפים חצי בשר שמורות, ומערבבים 3 עד 5 דקות או עד הבשר הוא השחמה וקצוות הם פריכים.
הסר מהמחבת, וחזור עם הנותרים 1 כף שמן בשר בקר. מערבבים בצל מבושל, רוטב שמור, בצל ירוק. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מגישים מעל אטריות מטוגנות עם רוטב צ ' ילי שום.