קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות97
מגזין

בקר מטוגן בברולו

בקר מטוגן בברולו
בקר מטוגן בברולו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2121 קלוריות, 239 גרם חלבון ו 117 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תנור ברזל יצוק אמייל, פורצ'יני, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בקר מטוגן בברולו, Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין), ו ריזוטו אל ברולו + קרוסטיני ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור, עם מתלה במרכז, עד 121°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
העונה כל המשטחים של הצלי עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת הגדולה, ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הצלי, וחומים אותו על כל צד במשך דקה או שתיים, מבלי לזוז, עד קרמל בכל רחבי.
5
הסר למגש.
6
עדיין מעל חום בינוני-גבוה, טיפה בירקות לחתוך שיני שום, לזרוק מעיל עם שמן, ולהתפזר במחבת. טיפה ברוזמרין, עלי מרווה, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, פורצ ' יני מיובש, ומלח כפית הנותרים, ולזרוק את כולם יחד. מבשלים 3 או 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד את חתיכות בשר משחימים על תחתית המחבת, רק עד הירקות לרכך, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לדחוף את הירקות לצדדים, ולהחזיר את הצלי למחבת, הנחת שטוח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את שלושת בקבוקי היין וכל מיצי הבשר שנאספו על מגש. הצלי צריך להיות לפחות חצי submergedadd בשר בקר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מכסים את הסיר, וחום עד היין מהביל אבל לא רותח. לחשוף את המחבת, ולמקם אותו בתנור. לאחר 30 דקות, לסובב את הצלי כך הבשר החשוף שקוע בנוזל צלי. קלע בדרך זו, הפיכת הבשר במחבת כל 30 דקות, במשך כ 3 שעות, עד מזלג מכרז. הנוזל לא צריך להרתיח&151;אם הוא עושה, לשפוך קצת מים קרים כדי לעצור את מבעבע, ולהוריד את טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
לאחר 4 1/2 שעות בערך, לבדוק את הבשר עם מדחום בשר. כאשר הטמפרטורה הפנימית שלה מגיע 82°it צריך להיות פירסינג בקלות עם עבורלקחת את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר את הבשר למגש, עם חתיכות גזר וסלרי שלמים לשמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
לרפרף כל שומן מן המיצים braising, חום לרתיחה, ולהפחית עקביות חצוף כי מעילים את הגב של כף.
13
יוצקים דרך מסננת להגדיר מעל מיכל נקי. לחץ על המיצים מן עשבי תיבול מתוחים חתיכות ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
יוצקים כל מיצים ממגש הבשר, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. (אם אתה לא הולך להגיש מיד, לשים את הבשר וירקות שמורים ברוטב לנוח מגניב, במשך כמה שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
כדי לשרת, לחתוך את חציית הבשר (קל יותר כאשר הוא מגניב).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
יוצקים שכבה רדודה של רוטב במחבת רחבה, ולהניח את הפרוסות, חופפים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מחממים את הרוטב כדי מבעבע, כפית אותו על הבשר, כך הפרוסות מצופות קלות. הרם אותם עם מרית רחבה, להחליק על מגש חם, מאוורר החוצה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
מחממים את הגזר והסלרי ברוטב מדי, אם שמרת אותם, ולסדר על המגש.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
19
מגישים, מעבירים יותר רוטב מחומם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
20
n / n / N / N פורסם על ידי קנופף.n / nLidia Bastianich מארח את המופע pbs הפופולרי ביותר, "המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה" ובעל מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי, פיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר, או לפי הצורךמלאי בשר, או לפי הצורך8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם3קילוגרםצלי בקר ללא עצמות, צ'אק או סיבוב תחתון, גזוז של שומןצלי בקר ללא עצמות, צ'אק או סיבוב תחתון, גזוז של שומן302חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר גדול (על, קלופים לחתוך ב 2 אינץ ' טריזיםגזר גדול (על, קלופים לחתוך ב 2 אינץ ' טריזים6גבעולי סלרי גדולים (2/3 פאונד סך הכל), לחתוך חתיכות 2 אינץגבעולי סלרי גדולים (2/3 פאונד סך הכל), לחתוך חתיכות 2 אינץ35חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוסות פורצ'יני מיובשות (כ -1 1/4 כוסות, ארוזות באופן רופף)פרוסות פורצ'יני מיובשות (כ -1 1/4 כוסות, ארוזות באופן רופף)6בצל צהוב בינוני, קצוץסיר כבד או אמייל תנור צרפתי מברזל יצוק, עגול או אליפסה, עם כיסוי; בחר סיר שבו הצלי יתאים עם לא יותר מ 2 אינץ ' של מקום סביבו—פחות מקום בסיר, פחות יין תצטרךסיר כבד או אמייל תנור צרפתי מברזל יצוק, עגול או אליפסה, עם כיסוי; בחר סיר שבו הצלי יתאים עם לא יותר מ 2 אינץ ' של מקום סביבו—פחות מקום בסיר, פחות יין תצטרך8largesעלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים8שיני שום שמנמנות, מקולפותשיני שום שמנמנות, מקולפות2חתיכות טופי הית' ברמלח ים גס או מלח כשר, או לפי הטעםמלח ים גס או מלח כשר, או לפי הטעם8שרימפס וורידיםמדחום בשרמדחום בשר1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל (1 1/4 קילו סה בצל (1 1/4 קילו סה " כ), קלופים ורבעים3ענפים רוזמרין טרי עם הרבה מחטיםענפים רוזמרין טרי עם הרבה מחטים22501 לב מפאלדי טרי אם אפשרברולו, או לפי הצורךברולו, או לפי הצורך