קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות97
מגזין

בקר מטוגן בברולו

בקר מטוגן בברולו
בקר מטוגן בברולו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2121 קלוריות, 239 גרם חלבון ו 117 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תנור ברזל יצוק אמייל, פורצ'יני, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בקר מטוגן בברולו, Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין), ו ריזוטו אל ברולו + קרוסטיני ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור, עם מתלה במרכז, עד 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
העונה כל המשטחים של הצלי עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת הגדולה, ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את הצלי, וחומים אותו על כל צד במשך דקה או שתיים, מבלי לזוז, עד קרמל בכל רחבי.
5
הסר למגש.
6
עדיין מעל חום בינוני-גבוה, טיפה בירקות לחתוך שיני שום, לזרוק מעיל עם שמן, ולהתפזר במחבת. טיפה ברוזמרין, עלי מרווה, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, פורצ ' יני מיובש, ומלח כפית הנותרים, ולזרוק את כולם יחד. מבשלים 3 או 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד את חתיכות בשר משחימים על תחתית המחבת, רק עד הירקות לרכך, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לדחוף את הירקות לצדדים, ולהחזיר את הצלי למחבת, הנחת שטוח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את שלושת בקבוקי היין וכל מיצי הבשר שנאספו על מגש. הצלי צריך להיות לפחות חצי submergedadd בשר בקר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מכסים את הסיר, וחום עד היין מהביל אבל לא רותח. לחשוף את המחבת, ולמקם אותו בתנור. לאחר 30 דקות, לסובב את הצלי כך הבשר החשוף שקוע בנוזל צלי. קלע בדרך זו, הפיכת הבשר במחבת כל 30 דקות, במשך כ 3 שעות, עד מזלג מכרז. הנוזל לא צריך להרתיח&151;אם הוא עושה, לשפוך קצת מים קרים כדי לעצור את מבעבע, ולהוריד את טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לאחר 4 1/2 שעות בערך, לבדוק את הבשר עם מדחום בשר. כאשר הטמפרטורה הפנימית שלה מגיע 82°it צריך להיות פירסינג בקלות עם עבורלקחת את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הבשר למגש, עם חתיכות גזר וסלרי שלמים לשמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
לרפרף כל שומן מן המיצים braising, חום לרתיחה, ולהפחית עקביות חצוף כי מעילים את הגב של כף.
13
יוצקים דרך מסננת להגדיר מעל מיכל נקי. לחץ על המיצים מן עשבי תיבול מתוחים חתיכות ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
יוצקים כל מיצים ממגש הבשר, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. (אם אתה לא הולך להגיש מיד, לשים את הבשר וירקות שמורים ברוטב לנוח מגניב, במשך כמה שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
כדי לשרת, לחתוך את חציית הבשר (קל יותר כאשר הוא מגניב).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
16
יוצקים שכבה רדודה של רוטב במחבת רחבה, ולהניח את הפרוסות, חופפים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מחממים את הרוטב כדי מבעבע, כפית אותו על הבשר, כך הפרוסות מצופות קלות. הרם אותם עם מרית רחבה, להחליק על מגש חם, מאוורר החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
מחממים את הגזר והסלרי ברוטב מדי, אם שמרת אותם, ולסדר על המגש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
19
מגישים, מעבירים יותר רוטב מחומם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
20
n / n / N / N פורסם על ידי קנופף.n / nLidia Bastianich מארח את המופע pbs הפופולרי ביותר, "המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה" ובעל מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי, פיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר, או לפי הצורךמלאי בשר, או לפי הצורך8קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם3קילוגרםצלי בקר ללא עצמות, צ'אק או סיבוב תחתון, גזוז של שומןצלי בקר ללא עצמות, צ'אק או סיבוב תחתון, גזוז של שומן302פלפל האבנרוגזר גדול (על, קלופים לחתוך ב 2 אינץ ' טריזיםגזר גדול (על, קלופים לחתוך ב 2 אינץ ' טריזים6גבעולי סלרי גדולים (2/3 פאונד סך הכל), לחתוך חתיכות 2 אינץגבעולי סלרי גדולים (2/3 פאונד סך הכל), לחתוך חתיכות 2 אינץ35פלפל האבנרופרוסות פורצ'יני מיובשות (כ -1 1/4 כוסות, ארוזות באופן רופף)פרוסות פורצ'יני מיובשות (כ -1 1/4 כוסות, ארוזות באופן רופף)6בצל צהוב בינוני, קצוץסיר כבד או אמייל תנור צרפתי מברזל יצוק, עגול או אליפסה, עם כיסוי; בחר סיר שבו הצלי יתאים עם לא יותר מ 2 אינץ ' של מקום סביבו—פחות מקום בסיר, פחות יין תצטרךסיר כבד או אמייל תנור צרפתי מברזל יצוק, עגול או אליפסה, עם כיסוי; בחר סיר שבו הצלי יתאים עם לא יותר מ 2 אינץ ' של מקום סביבו—פחות מקום בסיר, פחות יין תצטרך8largesעלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים8שיני שום שמנמנות, מקולפותשיני שום שמנמנות, מקולפות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים גס או מלח כשר, או לפי הטעםמלח ים גס או מלח כשר, או לפי הטעם8קצת קישואים קצוציםמדחום בשרמדחום בשר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל (1 1/4 קילו סה בצל (1 1/4 קילו סה " כ), קלופים ורבעים3ענפים רוזמרין טרי עם הרבה מחטיםענפים רוזמרין טרי עם הרבה מחטים22501 לב מפאלדי טרי אם אפשרברולו, או לפי הצורךברולו, או לפי הצורך