בקר מטוגן בברולו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2121 קלוריות, 239 גרם חלבון ו 117 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תנור ברזל יצוק אמייל, פורצ'יני, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בקר מטוגן בברולו, Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין), ו ריזוטו אל ברולו + קרוסטיני ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור, עם מתלה במרכז, עד 121°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
העונה כל המשטחים של הצלי עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת הגדולה, ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הצלי, וחומים אותו על כל צד במשך דקה או שתיים, מבלי לזוז, עד קרמל בכל רחבי.
5
הסר למגש.
6
עדיין מעל חום בינוני-גבוה, טיפה בירקות לחתוך שיני שום, לזרוק מעיל עם שמן, ולהתפזר במחבת. טיפה ברוזמרין, עלי מרווה, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, פורצ ' יני מיובש, ומלח כפית הנותרים, ולזרוק את כולם יחד. מבשלים 3 או 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד את חתיכות בשר משחימים על תחתית המחבת, רק עד הירקות לרכך, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/2 ענף רוזמרין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מכסים את הסיר, וחום עד היין מהביל אבל לא רותח. לחשוף את המחבת, ולמקם אותו בתנור. לאחר 30 דקות, לסובב את הצלי כך הבשר החשוף שקוע בנוזל צלי. קלע בדרך זו, הפיכת הבשר במחבת כל 30 דקות, במשך כ 3 שעות, עד מזלג מכרז. הנוזל לא צריך להרתיח&151;אם הוא עושה, לשפוך קצת מים קרים כדי לעצור את מבעבע, ולהוריד את טמפרטורת התנור.
לרפרף כל שומן מן המיצים braising, חום לרתיחה, ולהפחית עקביות חצוף כי מעילים את הגב של כף.
13
יוצקים דרך מסננת להגדיר מעל מיכל נקי. לחץ על המיצים מן עשבי תיבול מתוחים חתיכות ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
יוצקים כל מיצים ממגש הבשר, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. (אם אתה לא הולך להגיש מיד, לשים את הבשר וירקות שמורים ברוטב לנוח מגניב, במשך כמה שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
n / n / N / N פורסם על ידי קנופף.n / nLidia Bastianich מארח את המופע pbs הפופולרי ביותר, "המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה" ובעל מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי, פיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.