בקר מטוגן עם עגבניות מיובשות
בשר מטוגן עם עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק בשר בקר פחות נתרן, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו כרוב מטוגן עם עלים מטוגנים עם עגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; לבשל 4 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים בצל פרוס; מבשלים 7 דקות או עד הבצל מתרכך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום טחון; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקמח; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים במים וב-9 המרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה). להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 1 שעה. לחשוף ומבשלים 30 דקות או עד בשר רך. להשליך עלה דפנה.
מפזרים כל מנה עם פטרוזיליה.