בקר סטרוגנוף מהיר
בשר בקר מהיר סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, גבינת שמנת, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בקר סטרוגנוף מהיר, בקר סטרוגנוף מהיר, ו בקר סטרוגנוף מהיר.
הוראות
מבשלים אטריות ביצה במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, בשר טחון חום עד לא מראה ורוד; באמצעות כף מחורץ, להסיר בשר בקר מגבות נייר כדי לנקז.
מסננים את רוב השומן מהמחבת, משאיר רק כף או כך לבשל פטריות.
אם אתה משתמש פטריות, להוסיף אותם למחבת ומבשלים 1 עד 2 דקות.
הסר אותם לקערה עם בשר בקר.
שוב, באותו מחבת, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
להקציף היטב כדי לשבור את כל גושים. לאט להוסיף חלב, לטאטא, וחום עד מבעבע ורוטב מתחיל להתעבות.
מוסיפים קטשופ, גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
להקציף עד חלקה מחומם דרך.
להחזיר בשר בקר ופטריות למחבת.
מוסיפים פסטה סחוטה ומערבבים עד לשלב טוב. מתבלים במלח ופלפל, ומגישים.