תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם טג'ין תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ו 30 מתכון שלם מגיש 3 . גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קוביית בוליון בקר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -47 דקות. מתכונים דומים: בקר עם פלפלים טג'ין, טג'ין בקר עם דלורית, ו טג'ין בקר עם קוסקוס (מרוקאי).
הוראות
1
תן לקוביות לשבת במקרר לפחות 1 שעה לפני הבישול.
2
מחממים את השמן על אש בינונית-נמוכה בטאגין. בראון את הבשר & בצל במשך 7 דקות.מערבבים במים, בוליון, רסק עגבניות, תערובת תבלינים של 1/2 כפית, פטרוזיליה וכוסברה. מכסים עם המכסה & לבשל במשך 30 דקות.לחשוף את הטאג ' ין, מערבבים בעגבניה וכוס מים נוספת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות