בקר עם תפוחי אדמה פרמזן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? בשר בקר עם תפוחי אדמה פרמזן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פילה בקר, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תפוחי אדמה פרמזן, פרמזן תפוחי אדמה אדומים, ו פרמזן תפוחי אדמה אדומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה וגרידת לימון; להפריש. מתבלים את הבשר עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
חום 1 כף של השמן במחבת עמיד ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר והחום מכל הצדדים, כ -5 דקות.
העברה לתנור וצלי, 18 עד 20 דקות לנדיר בינוני (טמפרטורה פנימית 125 F).
תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות.
מסננים ומחלקים בין הצלחות. מרסק בעדינות את תפוחי האדמה בכפית כדי לפצח את העורות.
טפטוף עם השמן שנותר, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת הפרמזן.
מגישים עם הבשר. למעלה עם הפטרוזיליה.