בקר, פלפל ופטריות שיטאקי מוקפצות
בקר, פלפל, ומערבבי פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. אם יש לכם פטריות שיטאקי, פילה בקר, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת לא דביקה גדולה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה עד חם.
מוסיפים בשר בקר; מוקפץ 2 דקות.
הסר בשר ממחבת; להפריש. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת.
מוסיפים שאלוט פרוס, רצועות פלפל, ושום טחון, ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים פטריות, ומערבבים 2 דקות. מערבבים ביין, ומבשלים 1 דקה.
להוסיף מרק; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות. להחזיר בשר למחבת, ולבשל 1 דקה. מערבבים בזיליקום קצוץ, מלח ופלפל.