בקר, פלפל, ומערבבי פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. אם יש לכם פטריות שיטאקי, פילה בקר, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
1
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת לא דביקה גדולה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים בשר בקר; מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר בשר ממחבת; להפריש. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.