צפון אפריקה בקר ואורז חום יכול להיות רק אפריקה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 820 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. . אם יש לכם זרעי הל, תפוחי אדמה מתוקים, גרגרי בויון עגבניות עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו בקר צפון אפריקאי ואורז חום, תערובת תיבול צפון אפריקאית, ו כדורי בשר צפון אפריקאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים סטייק, בצל, עגבניות עוף יחד בסיר גדול מעל חום בינוני עד סטייק הוא השחמה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים שום, 1 כוס מים, תרכיז מלאי בשר, גזר, ובטטות תפוחי אדמה לתערובת הסטייק; מבשלים ומערבבים עד שגזר ותפוחי אדמה מתוקים מתרככים, כ -20 דקות.
פינוטג', שנין בלאן וריזלינג הן בחירות נהדרות לאפריקאי. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. היין Fram Pinotage עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.