בר פריך אורז חום
בר פריך אורז חום דורש בערך 24 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם חמוציות, דבש פריחת תפוז, שקדים פרוסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אורז חום פריך פינוקים, חום חמאה אורז פריך פינוקים, ו חום חמאה אורז פריך פינוקים.
הוראות
מצפים קלות את החלק הפנימי של תבנית מתכת בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' בשמן ומניחים בצד. מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מורחים את האורז החום החום באופן שווה על תבנית. טוסט בתנור במשך 4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בזמן שהאורז קלוי מכינים את תערובת המרשמלו.
מניחים את השמן, הדבש והמרשמלו בקערת ערבוב גדולה המונחת מעל סיר מים רותחים בעדינות. מערבבים עד שהמרשמלו נמס, כ -4 עד 5 דקות. לאחר שהמרשמלו נמס, מוסיפים במהירות את האורז החום הקלוי, השקדים והפירות ומערבבים לאיחוד. מצפים את הידיים או מרית בשמן ומורחים את התערובת באופן שווה לתבנית. לאחר שהתערובת התקררה לחלוטין, חותכים לריבועים ומאחסנים בכלי אטום למשך 1 עד 2 ימים.