בר שוקולד חם
בר שוקולד חם עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 337 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם אספרסו יריות, סוכר, טופי ממתקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, מרק חם וחמוץ, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, מחממים 4 כוסות חלב על אש נמוכה, נזהרים מאוד לא לתת לחלב לרתוח. בקערה קטנה, לערבב יחד את הקקאו, הסוכר, ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
מוסיפים את תערובת הקקאו לחלב החם וממשיכים לחמם את הקקאו עד שיתחמם.
יוצקים לתוך 4 ספלים ומגישים יחד עם garnishes.
על מגש הגשה גדול, לסדר את הספלים של שוקולד חם, קנקן קטן של יריות אספרסו, קערה של סוכריות טופי מפוררות, קערה של מיני מרשמלו, וקערה של קינמון-סוכר. הזמינו את האורחים שלכם לטעום ולקשט את השוקו החם שלהם כרצונם.;
חותכים את שעועית וניל לשניים, לאורכו. באמצעות גב של סכין, לגרד לאורך החלק הפנימי של שעועית וניל לאסוף את הזרעים. לגרד זרעי שעועית וניל לתוך קערה קטנה.
מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים לשלב. מניחים בצד בקערת הגשה קטנה.;