קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז אני

בראוניז אני
מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . וזה די גרוע. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 x 13 מחבת אינץ.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים את השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב לסירוגין. כאשר נמס בשילוב, להוסיף את הסוכר והביצים, ומערבבים עד בשילוב. לנפות את הקמח, מלח, ואבקת אפייה לתוך המחבת; מערבבים עד בשילוב. מערבבים את האגוזים (או צימוקים, או סוכריות M&M, או חתיכות טופי, וכו).
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
M & MsM & Ms
חתיכות טופיחתיכות טופי
שוקולדשוקולד
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מורחים את הבלילה במחבת, להחליק אותו לפינות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך כ -35 דקות, אבל לא נותן לו לאפות יתר על המידה. מגניב לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור