בראוניז אני
מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . וזה די גרוע. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 x 13 מחבת אינץ.
ממיסים את השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב לסירוגין. כאשר נמס בשילוב, להוסיף את הסוכר והביצים, ומערבבים עד בשילוב. לנפות את הקמח, מלח, ואבקת אפייה לתוך המחבת; מערבבים עד בשילוב. מערבבים את האגוזים (או צימוקים, או סוכריות M&M, או חתיכות טופי, וכו).
מורחים את הבלילה במחבת, להחליק אותו לפינות.
אופים במשך כ -35 דקות, אבל לא נותן לו לאפות יתר על המידה. מגניב לפני חיתוך.