בראוניז אספרסו
בראוניז אספרסו עשויה להיות מה שחיפשתם. יש קינוח זה 135 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך תערובת בראוני, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות אספרסו מקסיקניות עם זיגוג שוקולד אספרסו, עוגיות אספרסו עם זיגוג אספרסו, ו בראוניז אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
תרסיס 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס nonstick.
לטאטא 1/3 כוס מים, שמן, ביצים, ו 2 כפות אבקת אספרסו בקערה גדולה להתמזג.
תוסיף את הבראוניז. מערבבים עד היטב מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מעבירים את הבלילה למחבת האפייה מוכנה.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, כ -35 דקות. מגניב לגמרי.
בינתיים, להמיס את 2 כפיות הנותרים של אבקת אספרסו ב 2 כפות מים הנותרים בקערה בינונית.
מוסיפים את אבקת הסוכר והחמאה ומקציפים עד חלקה.
שפוך את הזיגוג על הבראוניז. מקררים עד שהזיגוג מוגדר.
חותכים לחתיכות בגודל ביס. מסדרים את הבראוניז על מגש ומגישים.