קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז בטיילת

בראוניז בטיילת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כלב הטיילת, צ'יפס הטיילת טריו מתובל, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערה של מערבל לעמוד עם משוט מחובר, להכות את החמאה, מלח (אם משתמשים), הן סוכרים, אבקת קקאו, סירופ תירס ווניל עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות.עם מיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השמן ומערבבים עד משולב, ואז מערבבים את הקמח, קערת גירוד. זה דורש מאמץ רב כי יש הרבה בלילה וזה נוטה להיצמד לתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים את הבלילה במחבת ואופים ב 350 מעלות F. במשך 45 עד 50 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים קצת M & Ms ו שבבי שוקולד על בראוניז החמים. הם צריכים להמיס קצת ולדבוק. אם לא, אתה יכול לטפטף שוקולד נמס על הבראוניז מאוחר יותר ולאחר מכן להוסיף את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב
5
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 3 שעות לפני חיתוך. אני משוכנע שהעוגיות טעימות יותר ביום השני, אבל זה רק אני.
6
חותכים לתוך 16 בראוניז גדולים או 32 קטנים. לאחסן במקרר.