קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז חמאת בוטנים השני

בראוניז חמאת בוטנים השני
בראוניז חמאת בוטנים השני הוא קינוח המגיש 36. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 188 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 49 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בראוניז חמאת בוטנים עם ציפוי כוס חמאת בוטנים, בראוניז חמאת בוטנים עם שבבי חמאת בוטנים, ו 3 מרכיב לא לאפות בוטנים חמאת בראוניז (לא קמח, חמאה, שמן, ביצים או סוכר מזוקק).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה מקציפים 2 כוסות סוכר ו -3 ביצים יחד עד לקבלת קצף. מערבבים פנימה את החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. שומרים כוס אחת מהבלילה, ומורחים את השאר לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אבקת אפייהאבקת אפייה
מורחיםמורחים
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בקערה בינונית מקציפים את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים, 1/4 כוס סוכר 1 ביצה וחלב עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מורחים בזהירות את בלילת חמאת הבוטנים על שכבת בלילת השוקולד. זרוק בלילת שוקולד שמורה, לפי כפות על שכבת חמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהבראוניז מתייצבים כשהם מנערים בעדינות. מצננים לחלוטין לפני שחותכים לסורגים. מקררים עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.