קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז מוס פטל

בראוניז מוס פטל
בראוניז מוס פטל עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, ציפוי גבינת שמנת עשירה & שמנת, שבבי שוקולד חצי -weet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 11%. מתכונים דומים: בראוניז מוס פטל, בראוניז מוס פטל, ו בראוניז מוס פטל מסורתי.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של פאן). תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס עבור טפטוף. בקערה בינונית למיקרוגל, מניחים שבבי שוקולד שנותרו, 3/4 כוס שמנת ו 3 כפות ג ' לי פטל. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב פעם בכל דקה, עד שוקולד נמס. מערבבים עד שהתערובת חלקה (ייתכן שעדיין יש מעט ג ' לי לא מעורב). מקררים כ -30 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ג ' לי פטלג ' לי פטל
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף ציפוי לתערובת שוקולד. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב ורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מורחים על פני בראוניז מקורר, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
5
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס ו 1 1/2 כפיות קצפת חשיפה על 30 עד 45 שניות, ערבוב פעם אחת, עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מוסיפים כמה טיפות נוספות של שמנת לשוקולד דק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
טפטוף על תערובת זיגוג. מקררים 1 עד 2 שעות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
7
חותכים 9 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי להפוך משולשים.
8
מקשטים עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות