בראוניז מערבולת חמאת בוטנים פריכים
בראוניז מערבולת חמאת בוטנים פריכים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 119 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. 31 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן צמחי, גבינת שמנת, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חמאת בוטנים מערבולת בראוניז, חמאת בוטנים מערבולת בראוניז, ו חמאת בוטנים מערבולת בראוניז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). תחתית גריז של מחבת אחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
בקערה קטנה מערבבים את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים, הסוכר הלבן וביצה 1. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בוטנים ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את תערובת הבראוניז, מים, שמן ו -2 ביצים. מקציפים חמישים משיכות בכף עץ.
מורחים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה. זרוק מילוי על ידי כפות מעל הבלילה בראוני. כף את הבלילה שנותרה מעל המילוי. משוך סכין דרך הבלילה בקימורים רחבים,סובב את התבנית וחזור על אפקט שיש.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות. מצננים לחלוטין וחותכים לסורגים. כואב מכוסה היטב במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "