בראוניז מערבולת קטיפה אדומה
בראוניז מערבולת קטיפה אדומה עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 362 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם סוכר, קמח, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו בראוניז מערבולת קטיפה אדומה, בראוניז מערבולת עוגת גבינה קטיפה אדומה, ו בראוניז מערבולת עוגת גבינה קטיפה אדומה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ', והניח בצד.
שכבת בראוני: בסיר על חום בינוני ממיסים את החמאה.
מוציאים את החמאה לקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר, הווניל, אבקת הקקאו, המלח, צבעי המאכל והחומץ, לפי הסדר הזה, מערבבים בין התוספות.
מקציפים את הביצים בקערה קטנה ומערבבים לתערובת הקקאו. מקפלים פנימה את הקמח עד לאיחוד קל. מערבבים פנימה את אגוזי המלך ויוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה, וחוסכים 1/4 כוס מהבלילה לחלק העליון.
שכבת גבינת שמנת: מערבבים יחד את גבינת השמנת, הסוכר, הביצה והווניל בקערה בינונית. מורחים בעדינות את שכבת גבינת השמנת על גבי בלילת הבראוניז בתבנית. מקציפים את בלילת הבראוניז שנותרה מעל שכבת גבינת השמנת. בעזרת שיפוד או קצה סכין, גררו את הקצה דרך תערובת גבינת השמנת ליצירת תבנית מערבולת.
אופים את הבראוניז למשך 30 דקות.
מוציאים למתלה קירור ומניחים להם להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.