בראוניז מקסיקניים
בראוניס מקסיקני דורש בסביבה 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, שבבי שוקולד חצי מתוקים, תבלין פשטידת דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בראוניז מקסיקניים, בראוניז מקסיקניים, ו בראוניז מקסיקניים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. שים קערת זכוכית בינונית על סיר של מים רותחים.
מוסיפים את שבבי השוקולד ושמן קנולה 1 כף. מערבבים לעתים קרובות עד שהשוקולד נמס, ואז מסירים מהחום ומניחים להתקרר קצת.
בקערה גדולה מוסיפים את הסוכר, הביצים והוניל.
מערבבים עד משולב היטב ואת הסוכר מומס, על 2 דקות. מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, תבלין פשטידת דלעת ואבקת צ ' ילי.
מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב עד שהכל משולב.
מוסיפים את השמן שנותר ומערבבים עם מערבל יד חשמלי עד חלקה. מערבבים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס לתוך הבראוני, על 30 עד 35 דקות. קריר ואבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה.