בראוניז סווירל בוטנים
בראוניז סווירל בוטנים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-20 ומחירו 81 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 540 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 195 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אבקת אפייה, סוכר, קמח ותמצית וניל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות . זהו מתכון זול לחובבי האוכל האמריקאי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בראוניז מערבולת בוטנים , בראוניז מערבולת חמאת בוטנים , ובראוניז מערבולת חמאת בוטנים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה ומקמחים תבנית גיליון בגודל 12 על 18 על 1 1/2 אינץ'.
ממיסים יחד את החמאה, 1 קילו שוקולד צ'יפס, והשוקולד הלא ממותק בקערה בינונית על מים רותחים. מניחים להתקרר מעט. בקערה גדולה, מערבבים (לא מקציפים) יחד את הביצים, גרגירי הקפה, הווניל והסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד החמה לתוך תערובת הביצים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית מנפים יחד 1 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים לתערובת השוקולד המצונן. לזרוק את שאר 12 אונקיות השוקולד צ'יפס בקערה בינונית עם 1/4 כוס קמח, ואז להוסיף אותם לבלילת השוקולד.
יוצקים לתבנית הסדין המוכנה. מורחים את חמאת הבוטנים על החלק העליון של תערובת השוקולד ובעזרת סכין מערבלים אותה דרך תערובת השוקולד.
אופים במשך 20 דקות, ואז דופקים את תבנית האפייה במדף התנור כדי לאלץ את האוויר לברוח בין התבנית לבצק הבראוניז.
אופים כ-10 עד 15 דקות נוספות או עד שקיסם יוצא נקי. לא לאפות יתר על המידה! מניחים להתקרר היטב, מקררים וחותכים לריבועים גדולים.