בראוניז עם פירה שוקולד כפול
גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מלח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו בראוניז עם שוקולד כפול, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל רדיד וגריז.ממיסים חמאה ושוקולד בסיר בינוני על אש נמוכה עד חלקה.
בואו מגניב 15 דקות.מערבבים בסוכר, ביצים, וניל ומלח. מערבבים פירה עד חלקה.
מוסיפים קמח ומערבבים לשלב.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים שבבי שוקולד ואגוזים.
אופים עד בראוניז מרגיש מוצק כאשר נגע קלות, על 25 עד 30 דקות (עבור חצי אצווה, לאפות 22 דקות). מגניב על המדף.
חותכים לריבועים כדי לשרת. לאחסן במיכל המאפשר מכולות אוויר אטום יהיה רטוב.