בראוניז עם פצפוצי שוקולד כפולים
המתכון כפול שוקולד צ'אנק בראוניז יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 328 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם וניל, נתחי שוקולד, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד כפולות, עוגיות פצפוצי שוקולד כפולות, ו עוגיות פצפוצי שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בסיר 4 ליטר, להמיס 1 כוס חמאה על חום בינוני; להסיר מן החום.
מערבבים בסוכר מגורען וחום, וניל וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, 3/4 כוס קקאו ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים ב 1 כוס כל semisweet וגושי שוקולד לבנים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, 1/4 כוס קקאו, 1/4 כוס חמאה ומספיק חלב עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד ציפוי הוא חלק ומפיץ.
במיכל למיקרוגל, מיקרוגל 1/2 כוס שוקולד לבן נתחים ואת השמן שנחשף על 30 עד 60 שניות, ערבוב פעם או פעמיים, עד דק מספיק כדי לטפטף.
מניחים בשקית אחסון מזון פלסטיק קטנה; לחתוך חור קטן בפינת התיק.
טפטוף על ציפוי. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.