קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם ציפוי מרשמלו

בראוניז עם ציפוי מרשמלו
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סוכר מגורען, לנסות התפשטות אגוזי לוז, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראוניז עם ציפוי מרשמלו, חמאת בוטנים פצפוצי מרשמלו מצופה בראוניז, ו קל חמאת בוטנים מרשמלו Krispie עקף בראוניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר nonstick. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מורחים את הבלילה במחבת ואופים במשך 23 דקות. לפזר במהירות מרשמלו על החלק העליון ואופים עוד 2 דקות כדי לרכך מרשמלו. הקש אותם קצת עם מרית, ואז לתת מגניב על מתלה חוט.הכן ציפוי. בסיר 3 ליטר שלך, להמיס את החמאה על אש בינונית. הפחת את החום לנמוך והוסף את שבבי השוקולד, תוך ערבוב עד מומס וחלק. מערבבים בחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים דגנים ומערבבים עד שהדגנים מצופים. זרוק כפיות של תערובת דגנים על שכבת מרשמלו, מתפשט באופן שווה ככל האפשר. דברים ייראו דביקים בשלב זה, אז אפילו לא חושב על חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
5
שים את הבראוניז במקרר לכמה שעות כדי להירגע. הרם מן המחבת, לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך 4 ריבועים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים ריבועים אלה לריבוע קטן יותר כדי להפוך 16.