בראוניז פטל
בראוניז פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. אם יש לכם סוכר, שוקולד מריר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: בראוניז פטל, בראוניז פטל, ו בראוניז פטל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 9-by-13 אינץ 'אפייה עם לסכל, עוזב 2 אינץ' overhang בכל צד קצר. ערפל עם ספריי בישול.
במחבת גדולה על אש נמוכה, ממיסים חמאה ושוקולד חצי-מתוק, ערבוב לעתים קרובות.
להעביר לקערה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
לטאטא בסוכר, ביצים ווניל, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומלח עד רק בשילוב. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה. כפית ריבה לתוך קערה קטנה ומערבבים במרץ כדי לשחרר.
רסס ריבה באופן שווה על הבלילה ולהסתחרר בקלילות עם כפית.
אופים עד הדף יש להגדיר קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל.
כאשר מקורר לחלוטין, להפעיל סכין סביב קצוות ללא רדיד. באמצעות ידיות רדיד, להרים בראוניז מתוך מחבת, במקום על קרש חיתוך לקלף רדיד.
חותכים ל 24 ריבועים, ולאחר מכן לחתוך ריבועים לשניים באלכסון. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.