קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז שוקולד עם פטל-ממוסמר

בראוניז שוקולד עם פטל-ממוסמר
בראוניז שוקולד פטל ממוסמר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו קמח, פטל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו בראוניז שוקולד עם פטל-ממוסמר, הטוב ביותר אי פעם שוקולד בראוניז פטל, ו עוגיות כדורגל ממוסמרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 180°c (355°F).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים את השוקולד והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מניחים בקערה עם סוכר וביצים. לנפות את הקמח, אבקת אפייה וקקאו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים לתוך 23 ס "מ (9 אינץ') משומן בדיל עוגה מרובעת מרופדת בנייר אפייה שאינו מקל. למעלה את התערובת עם פטל ואופים במשך 30-35 דקות או עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
מגישים חם או קר עם גלידת שעועית עבה (כפולה) או וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
6
מאירוח מיידי של דונה היי. Reprinted with permission from Ecco Press.