קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שמן זרעי ענבים

בראוניז שמן זרעי ענבים
בראוניס שמן זרעי ענבים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמאה", "סוכר מגורען" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח גפן, פרמזן שום ורוזמרין קוקטייל אגוזים-שמן זרעי גפן פומפי, ו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 8 אינץ ' (לא להשתמש בזכוכית) עם nonstick foil.In סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השוקולד, מסירים מחום ומערבבים עד שהשוקולד נמס בחמאה החמה. אם שרידי חום לא ממיסים את השוקולד מספיק, החזירו את המחבת לנמוך.מערבבים את שמן זרעי הגפן לתוך השוקולד המומס, ואז מוסיפים את הקקאו. התערובת תיראה עבה, שחור, mud.In קערת ערבוב, לטאטא את הביצים, ביצה לבן, סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטאטא באבקת האפייה והמלח, ואז לגרד לתערובת שוקולד עבה ומערבבים היטב. מערבבים בקמח. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
אופים על המדף המרכזי במשך 30 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
בואו להתקרר לחלוטין על מדף. הרם מן המחבת לחתוך לתוך ריבועים או לחתוך נקי יותר, צמרמורת במשך כמה שעות ולאחר מכן לחתוך. אני תמיד מקררת את שלי לפני שאני חותכת, ואז מגישה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות