בראוניז שמן זרעי ענבים
בראוניס שמן זרעי ענבים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמאה", "סוכר מגורען" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח גפן, פרמזן שום ורוזמרין קוקטייל אגוזים-שמן זרעי גפן פומפי, ו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 8 אינץ ' (לא להשתמש בזכוכית) עם nonstick foil.In סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את השוקולד, מסירים מחום ומערבבים עד שהשוקולד נמס בחמאה החמה. אם שרידי חום לא ממיסים את השוקולד מספיק, החזירו את המחבת לנמוך.מערבבים את שמן זרעי הגפן לתוך השוקולד המומס, ואז מוסיפים את הקקאו. התערובת תיראה עבה, שחור, mud.In קערת ערבוב, לטאטא את הביצים, ביצה לבן, סוכר וניל.
לטאטא באבקת האפייה והמלח, ואז לגרד לתערובת שוקולד עבה ומערבבים היטב. מערבבים בקמח. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
אופים על המדף המרכזי במשך 30 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
בואו להתקרר לחלוטין על מדף. הרם מן המחבת לחתוך לתוך ריבועים או לחתוך נקי יותר, צמרמורת במשך כמה שעות ולאחר מכן לחתוך. אני תמיד מקררת את שלי לפני שאני חותכת, ואז מגישה בטמפרטורת החדר.