בראוניס המפורסם של אליס פייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז המפורסם של אליס פייק. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 424 גרם של שומן, וסך הכל 9284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, חמאה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בראוניז הקרמל המפורסמים של אמא, הבראוניז המפורסמים של סבתא, ו בראוניז Rocky Road המפורסם של PMc / קרא לי PMc.
הוראות
עבור בראוניז: ערבוב קערה או מעבד מזון תערובת היטב, חמאה, סוכר, קקאו, ביצים ווניל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
אופים במחבת מרובעת משומנת 8x8 במשך 20-25 דקות ב 350.להפוך אותם דביק-לח על ידי לקיחה אותם מיד לאחר האמצע התנפח או עלה (המהווה את הדרך היחידה!) השארת אותם יותר ייתן לך בראוני דמוי עוגה.בינתיים להכין הדובדבן.אפשר להתקרר לפני הדובדבן או שאתה יכול אבק עם סוכר זיגוג (מזועזע דרך מסננת).הם אפילו עירומים טובים.עבור הדובדבן בחמאת שוקולד: חמאת שמנת עם קקאו ו 2 כוסות של סוכר הדובדבן.לנצח ב 2 כפית וניל, 2 כף חלב 1 כוס סוכר זיגוג.במידת הצורך, להוסיף בהדרגה חלב 1-2 כפות עד עקביות מתפשטת הרצוי.עושה מספיק זיגוג ל2 קבוצות של בראוניז.ישמור במקרר במשך שבוע.