בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם
בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 2321 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 140 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, קמח, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות, ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון.
הוראות
תכין את קליפת העוגה למילוי. מחממים התנור ל 375°.
שים 1 ביצה והקמח בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב ומערבבים במהירות גבוהה או ביד עם מקצף עד חלקה (השתמשתי מערבל כף יד בקערה גדולה).
מערבבים או מקציפים את 4 הביצים שנותרו עד מעורבב. בקערה בינונית, לטאטא את fraîche קרם עד שהוא חלק לחלוטין ולאחר מכן לטאטא בחלב.
יוצקים את תערובת הביצים דרך מסננת בסדר רשת שנערך על תערובת החלב.
להקציף במלח, פלפל, קורנית. (ניתן להכין את הפודינג עד 4 ימים מראש לפני האפייה; מכסים ומקררים. הקמח, הקורנית והפלפל יתיישבו בתחתית מיכל האחסון ועשויים להיצמד אליו, כך להקציף היטב לפני השימוש.)
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הקליפה מאפה. שים בתנור ואופים במשך 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325° ואופים עד המילוי הוא רק להגדיר, על 30 דקות יותר (בשבילי זה היה 40 דקות). כאשר נגע, מרכז הקיש צריך להרגיש קצת מוצק, לא נוזלי.
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות כדי לאפשר את פודינג להגדיר, כך שזה יהיה לחתוך בצורה מסודרת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. כדי לחמם קיש מקורר לחלוטין, לכסות בנייר כסף ואופים ב 325 במשך כ 15 דקות.
- שני 9 אינץ ' או 10 אינץ טארט או קליפות עוגה-
מערבבים את המלח לתוך המים עד מומס. קוצצים את החמאה לחתיכות קטנות (1/2 עד 1 אינץ'). אני מחביא את המים והחמאה במקפיא למשך 20-30 דקות לפני שאמשיך.
קח את החלק העליון של המעבד, מפזרים את תערובת קמח חמאה עם כמחצית המים הקרים מאוד, להחליף את החלק העליון, ואת הדופק כמה פעמים. לאחר מכן מוסיפים את שאר המים והדופק עד שהבצק מתחיל להתאחד לכדור אבל הוא לא חלק לחלוטין. אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות כמה נתחי חמאה. (אני חושב שזה נפוץ יותר לשפוך את המים דרך צינור ההזנה עם החלק העליון על בעוד המעבד פועל, אבל שיטה זו בדרך כלל מובילה אותי יתר תהליך ועדיין נכשל להפיץ את המים באופן שווה.)
על משטח מקומח קל, לחלק את הבצק לתוך 2 כדורים שווים ולעצב כל כדור לתוך דיסק 1 אינץ ' עבה. לעטוף היטב להירגע לפחות 2 שעות או עד לילה. אני קפאתי בטעות (במקום קירור) הבצק שלי במשך 2 שעות לפני מתגלגל החוצה ומצא את זה קל במיוחד לעבוד עם.
על משטח מקומח קלות או בין שתי חתיכות נייר קלף, מגלגלים את הבצק הצונן החוצה בעובי 1/8 אינץ', מתגלגלים מהמרכז לעבר הקצה לכל הכיוונים. לעבוד מהר ככל שתוכל ולתת את הבצק רבע סיבוב כל כמה משיכות כדי להרתיע דבק. בזהירות להעביר את הבצק לצלחת עוגה או מחבת טארט, הקלת אותו לתחתית וצדדים ולאחר מכן לחיצה בעדינות למקום. בצק קצוץ או חליל exess בקצה כמו שאתה אוהב. צ ' יל עד המשרד למגע, 30 דקות עד 1 שעה (או לעטוף היטב צמרמורת לילה).
מחממים התנור ל 375°. מקפלים את הקליפה המצוננת בנייר קלף וממלאים במשקולות עוגה. עבור פגז אפוי לחלוטין, אופים עד פני השטח נראה חום בהיר, על 25 דקות (להציץ מתחת לנייר כדי לבדוק).
הסר מהתנור ולהסיר קלף ומשקולות עוגה. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים עד חום זהוב, על 5 דקות יותר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני מילוי.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.