קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם

בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם
בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 2321 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 140 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, קמח, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות, ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון.

הוראות

1
תכין את קליפת העוגה למילוי. מחממים התנור ל 375°.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים 1 ביצה והקמח בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב ומערבבים במהירות גבוהה או ביד עם מקצף עד חלקה (השתמשתי מערבל כף יד בקערה גדולה).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מערבבים או מקציפים את 4 הביצים שנותרו עד מעורבב. בקערה בינונית, לטאטא את fraîche קרם עד שהוא חלק לחלוטין ולאחר מכן לטאטא בחלב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את תערובת הביצים דרך מסננת בסדר רשת שנערך על תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף במלח, פלפל, קורנית. (ניתן להכין את הפודינג עד 4 ימים מראש לפני האפייה; מכסים ומקררים. הקמח, הקורנית והפלפל יתיישבו בתחתית מיכל האחסון ועשויים להיצמד אליו, כך להקציף היטב לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הקליפה מאפה. שים בתנור ואופים במשך 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325° ואופים עד המילוי הוא רק להגדיר, על 30 דקות יותר (בשבילי זה היה 40 דקות). כאשר נגע, מרכז הקיש צריך להרגיש קצת מוצק, לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות כדי לאפשר את פודינג להגדיר, כך שזה יהיה לחתוך בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. כדי לחמם קיש מקורר לחלוטין, לכסות בנייר כסף ואופים ב 325 במשך כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
בצק טארט פתיתי
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
- שני 9 אינץ ' או 10 אינץ טארט או קליפות עוגה-
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
מערבבים את המלח לתוך המים עד מומס. קוצצים את החמאה לחתיכות קטנות (1/2 עד 1 אינץ'). אני מחביא את המים והחמאה במקפיא למשך 20-30 דקות לפני שאמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
קח את החלק העליון של המעבד, מפזרים את תערובת קמח חמאה עם כמחצית המים הקרים מאוד, להחליף את החלק העליון, ואת הדופק כמה פעמים. לאחר מכן מוסיפים את שאר המים והדופק עד שהבצק מתחיל להתאחד לכדור אבל הוא לא חלק לחלוטין. אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות כמה נתחי חמאה. (אני חושב שזה נפוץ יותר לשפוך את המים דרך צינור ההזנה עם החלק העליון על בעוד המעבד פועל, אבל שיטה זו בדרך כלל מובילה אותי יתר תהליך ועדיין נכשל להפיץ את המים באופן שווה.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
על משטח מקומח קל, לחלק את הבצק לתוך 2 כדורים שווים ולעצב כל כדור לתוך דיסק 1 אינץ ' עבה. לעטוף היטב להירגע לפחות 2 שעות או עד לילה. אני קפאתי בטעות (במקום קירור) הבצק שלי במשך 2 שעות לפני מתגלגל החוצה ומצא את זה קל במיוחד לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
14
על משטח מקומח קלות או בין שתי חתיכות נייר קלף, מגלגלים את הבצק הצונן החוצה בעובי 1/8 אינץ', מתגלגלים מהמרכז לעבר הקצה לכל הכיוונים. לעבוד מהר ככל שתוכל ולתת את הבצק רבע סיבוב כל כמה משיכות כדי להרתיע דבק. בזהירות להעביר את הבצק לצלחת עוגה או מחבת טארט, הקלת אותו לתחתית וצדדים ולאחר מכן לחיצה בעדינות למקום. בצק קצוץ או חליל exess בקצה כמו שאתה אוהב. צ ' יל עד המשרד למגע, 30 דקות עד 1 שעה (או לעטוף היטב צמרמורת לילה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
מחממים התנור ל 375°. מקפלים את הקליפה המצוננת בנייר קלף וממלאים במשקולות עוגה. עבור פגז אפוי לחלוטין, אופים עד פני השטח נראה חום בהיר, על 25 דקות (להציץ מתחת לנייר כדי לבדוק).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הסר מהתנור ולהסיר קלף ומשקולות עוגה. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים עד חום זהוב, על 5 דקות יותר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני מילוי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.