קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

בראנץ ' ראשון: בוקר השנה החדשה בשכבת נקניק וגבינה

בראנץ ' ראשון: בוקר השנה החדשה בשכבת נקניק וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: נקניק בוקר ראש השנה וגבינה סטרטן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו נקניקיות, בצל, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון, בראנץ ' ראשון: תרד Gruyère Strata, ו שכבות נקניק יום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים כיכר לחם לפרוסות 1 אינץ', ואז לקרוע לחתיכות גדולות (סביב 3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מניחים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות, זורק פעם אחת. אתה יכול לדלג על שלב זה אם באמצעות לחם בן יום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להתפורר נקניק רופף למחבת, ומבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד (כ 7-9 דקות).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר נקניק ממחבת, ומניח בקערה גדולה מספיק כדי להכיל נקניק ולחם.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן, ולהוסיף בצל למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד בצל רך וחום, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל לנקניק וזורקים עם לחם קרוע וכוס 1 של גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
חמאה 9 X 13 אינץ pyrex תבנית אפייה. מקציפים ביצים היטב, ולאחר מכן לשלב עם חלב ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מניחים את תערובת הנקניק-לחם לתוך צלחת pyrex חמאה ויוצקים את תערובת הביצה-חלב מעל, לחיצה על הלחם עם מרית כדי להבטיח כי הלחם מתחיל לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מפזרים עם שאריות גבינה מגורדת בצל ירוק (אם משתמשים), מכסים ומניחים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
11
למחרת בבוקר (או בשעות אחר הצהריים המוקדמות) מחממים תנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אופים עד השחמה ונפוחה, על 45-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מגישים חם עם כל התוספות שהוזכרו לעיל ובלאדי מרי.
מרכיבים שתצטרך
בלאדי מריבלאדי מרי