בראנץ ' ראשון: ביצים בהשראת בריק
נסו ביצי בראנץ ' בימי ראשון, בראנץ ' ראשון: ביצי פליני, ו בראנץ ' ראשון: ביצים ירוקות וחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי כמון וחצי זרעי קימל במחבת קטנה עד חום זהוב וריחני, על 3 דקות מעל חום בינוני.
שים אותם לתוך בלנדר יחד עם פלפל אדום, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון (לא היה לי והשתמש 1/2 כף חומץ יין אדום), שום, פירה עד חלקה.
מוסיפים את sambal olek או קאיין לפי הטעם והעונה עם מלח ופלפל. (לא היה לי sambal olek ובמקום השתמש 1/4 כפית קאיין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. זה היה חריף ונעים, אבל לא מרתיח את העיניים.)
שים תפוחי אדמה בסיר עם מים קרים כדי לכסות. מתבלים במלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך רק כאשר פירסינג בסכין חדה, כ 10 דקות.
לנקז, לתת מגניב, וקוביות (אתה יכול לעשות את זה עד 2 ימים קדימה).
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הנותרים קימל, כורכום (השתמשתי רק 1/4 כפית כורכום) ומבשלים עד תפוחי אדמה מתחילים חום, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לדחוף תפוחי אדמה לקצה המחבת ולהפחית את החום לנמוך. לפצח ביצים למחבת, ריווח שווה.
מפזרים פטה על ביצים וטפטוף עם אריסה. מכסים ומבשלים עד הלבן נקבעים אבל חלמונים רכים, על 5 דקות.
בינתיים, מברשת את flatbreads עם שמן זית וחום על מחבת עד חם, פונה פעם אחת. שים לחם שטוח אחד על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם ביצים ותפוחי אדמה, מפזרים כוסברה, ומגישים.