בראנץ ' ראשון: לחם ארוחת הבוקר של דורי גרינספן
ארוחת בוקר בראנץ ' ביום ראשון: לחם שיבולת השועל של דורי גרינספן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 3 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן, מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, ו עוגת הבננה הטובה ביותר (Dorie Greenspan) (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מתלה בתנור; מחממים ל 177°. חמאה 9 ידי 5 אינץ מחבת כיכר, אבק עם קמח, לנצל את עודף. שים מחבת על תבנית אפייה.
הפוך את ציפוי: בקערה קטנה, להשתמש באצבעות שלך כדי לזרוק יחד את הסוכר, אגוזים, וקינמון עד לערבב באופן שווה. תניח בצד.
לטאטא יחד את הביצים, רסק תפוחים, שמן, חלב חמאה עד מעורבב היטב. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט וציפורן.
הסר 1/2 כפית של תערובת; לזרוק אותו עם הפרי למעיל. תניח בצד. מערבבים את שיבולת השועל לתוך הקערה.
יוצקים את החומרים הנוזליים על יבש, ו, באמצעות מרית גומי גדולה, מערבבים רק עד שהכל רטוב באופן שווה. אל תגזים בערבוב. מפזרים את הפירות היבשים על הבלילה ומערבבים אותו כדי להתמזג. לגרד את הבלילה למחבת; מפזרים מעל ציפוי, מהדק אותו קלות עם אצבעות אז זה מקלות.
אופים 55 עד 65 דקות, או עד הלחם הוא השחמה וסכין דקה מוכנס למרכז יוצא נקי.
העברת לחם למתלה קירור במשך כ 5 דקות. תריץ סכין מסביב לצדדים של המחבת ותבטל את המכירה. הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה.