קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

בראנץ ' ראשון: תפוחים אפויים מלאים רום עם שיבולת שועל קראמבל

בראנץ ' ראשון: תפוחים אפויים מלאים רום עם שיבולת שועל קראמבל
בראנץ ' יום ראשון: תפוחים אפויים מלאים רום עם שיבולת שועל הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה, בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות עם תרד, ו בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375°. לקלף 1/3 העליון של כל תפוח. באמצעות baller מלון, להסיר ליבה וזרעים של כל תפוח. מחלקים ריבת משמש ורום בין כל תפוח, לשפוך כמויות שוות בליבה חלולה. באמצעות האצבעות מחית חמאה, שיבולת שועל, קמח וסוכר חום לתוך ממרח, ולחלק לארבעה כדורים שווים. בזהירות, כדי לא לשפוך את כל הרום או ריבה, לחץ על תערובת שיבולת שועל / חמאה על גבי כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלוןמלון
זרעיםזרעים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ריבהריבה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
תנורתנור
2
מניחים על תבנית אפייה ומבשלים עד שהקרמבל פריך והתפוחים רכים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מגישים חם עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת