קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

בראנץ' של יום ראשון: דובדבן קלפוטיס

בראנץ' של יום ראשון: דובדבן קלפוטיס
בראנץ ' ראשון: Cherry Clafoutis הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא דובדבנים, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: מוזלי, יום ראשון בראנץ ' לאפות, ו בראנץ ' ראשון: Hamekins (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232°. חמאה וקלים קמח 9 1/2 אינץ ' מחבת טארט או צלחת אפייה; צלחת קיש קרמיקה היא מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הדובדבנים בצלחת, תחתוך את הצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3
לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא במחצית החלב עד התערובת הדקה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לטאטא את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את הסוכר, החלב שנותר ותמצית הוניל לקערה ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את הבלילה מעל הדובדבנים ומנקדים את החלק העליון עם חמאה. (הבלילה שלי הגיעה ממש עד שפת תבנית האפייה, אז שמתי אותו על תבנית אפייה מעוטרת לפני הצבת אותו באמצע התנור; בסופו של דבר זה לא עולה על גדותיו בעת האפייה, אבל שמחתי לא צריך לדאוג לנקות את התנור.)
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים במשך 25 דקות, עד השחמה קלה ונפוחה. מרכז שלי מעולם לא התנפח, אבל הקצוות עלו באופן דרמטי (רק כדי להתנפח לחלוטין במהלך הקירור). מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה