קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

בראנץ' של יום ראשון: דובדבן קלפוטיס

בראנץ' של יום ראשון: דובדבן קלפוטיס
בראנץ ' ראשון: Cherry Clafoutis הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא דובדבנים, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: מוזלי, יום ראשון בראנץ ' לאפות, ו בראנץ ' ראשון: Hamekins (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232°. חמאה וקלים קמח 9 1/2 אינץ ' מחבת טארט או צלחת אפייה; צלחת קיש קרמיקה היא מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את הדובדבנים בצלחת, תחתוך את הצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3
לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא במחצית החלב עד התערובת הדקה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
לטאטא את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים את הסוכר, החלב שנותר ותמצית הוניל לקערה ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את הבלילה מעל הדובדבנים ומנקדים את החלק העליון עם חמאה. (הבלילה שלי הגיעה ממש עד שפת תבנית האפייה, אז שמתי אותו על תבנית אפייה מעוטרת לפני הצבת אותו באמצע התנור; בסופו של דבר זה לא עולה על גדותיו בעת האפייה, אבל שמחתי לא צריך לדאוג לנקות את התנור.)
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים במשך 25 דקות, עד השחמה קלה ונפוחה. מרכז שלי מעולם לא התנפח, אבל הקצוות עלו באופן דרמטי (רק כדי להתנפח לחלוטין במהלך הקירור). מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות