קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

בראסיול של בון תיאבון

בראסיול של בון תיאבון
הברצ'ול של בון תיאבון יכול להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 174 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מכלמתכונים יש 46 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בון תיאבון של כדורי בשר, מרגריטות חמוציות בתיאבון, ו סאמור קאפקייקס - תיאבון בון.

הוראות

1
הניחו חזיר בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות מקפיא הניתנות לסגירה חוזרת עובדות היטב) על משטח יציב וישר. בחוזקה להלום את החזיר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ ' (1/3 סנטימטר). פאונד בשר באותו עובי.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
2
הניחו את הבשרים על משטח עבודה כשהצד הקצר פונה אליכם והעלו אותם בשכבות סלמי, ביצים, פטרוזיליה, שום טחון וגבינת פקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
שום טחוןשום טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלאמיסלאמי
ביצהביצה
3
מגלגלים את הבשרים ליצירת לחמניות קצרות ושומניות עם הרבה מלית; אבטח אותם בחוט.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
לגלגל אותם בחוזקה כדי למנוע את המילוי לברוח. מקררים עד שרוטב הפסטה שלך מתבשל ואתה מוכן להשחים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מילוימילוי
בשרבשר
גלולגלול
5
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הלחמניות מכל צד עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד. (מבשלים את הברזיול בקבוצות אם לא כולם ישתלבו במחבת.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הביאו רוטב ספגטי לרתיחה על אש נמוכה ובשלו בראסיול ברוטב עד שהוא רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רוטברוטב