בוריטוס צלוי-חזיר עם סלט קצוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 87 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 2540 קלוריות. אם יש לכם עגבניות, שמן בישול, חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: חזיר צלוי קצוץ, סלט עוף צלוי קצוץ, ו בוריטוס צלוי.
הוראות
1
בקערה בינונית, להקציף 1 1/2 כפות של חומץ, טימין, 3/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את שמן הזית לאט, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חותכים את החזיר לפרוסות 1/4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את הפרוסות לרצועות 1/4 אינץ'. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן בישול על חום גבוה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.