ברביקיו בקר ופאי רועי תירס
ברביקיו בקר ופאי הרועה תירס יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך תירס הקרנל, שבבי תירס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Pastel de Choclo (פשטידת בקר ורועה תירס), פשטידת רועים, ו פשטידת רועים על האש.
הוראות
מבשלים בשר טחון ו 1/4 כוס הבצל במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז היטב. מערבבים ברוטב ברביקיו, 3/4 כוס התירס ואת הצ ' ילי.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על חום.
בינתיים, לבשל תפוחי אדמה לפי הוראות על חבילה עבור 4 מנות, באמצעות 1 תפוחי אדמה נרתיק תיבול, מים חמים, חלב וחמאה. מערבבים בצל ותירס הנותרים; בואו לעמוד 5 דקות.
כפית תפוחי אדמה על מרכז תערובת בשר, משאיר 2 1/2-עד 3 אינץ ' שפה סביב קצה המחבת; מפזרים גבינה על תפוחי אדמה ותערובת בשר. לכסות ולתת לעמוד על 5 דקות או עד גבינה מותכת.
מפזרים שבבי תירס סביב קצה המחבת.