ברביקיו טורקיה גולשים
מחווני טורקיה ברביקיו המתכון מוכנים בערך 30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 16. מתכון זה מן האוכלרשת יש 15 אוהדים. אם יש לכם רוטב מנגל, בצל וידאלי, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו טורקיה גולשים, טורקיה סליידרים קציצה, ו סליידרים יווניים בטורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את ההודו לקערה גדולה יחד עם 1/4 כוס מים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים לשילוב. מעצבים את ההודו ל -16 קציצות מחוון בגודל אחיד.
מחממים 1 כף שמן במחבת מחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד. הקפד לא להזיז אותם עד שהם מוכנים להעיף כאשר חום בצד הראשון.
מחממים 2 כפות שמן שנותרו במחבת מטגן גדולה.
מוסיפים את הבצל ומקרמלים על אש בינונית, מוסיפים מים לפי הצורך, כדי להפיל את התבנית.
מוסיפים את רוטב המנגל לבצל כשהם מקורמלים בעיקר ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
מעל כל תחתית גליל תפוחי אדמה עם קציצת הודו וכף מעט מהבצל המקורמל לברביקיו מעל. מכסים עם צמרות הגלילה ונהנים!
הערה של קוק: אל תקנו הודו רזה במיוחד.