קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברביקיו משך חזיר עם רוטב קרוליינה

ברביקיו משך חזיר עם רוטב קרוליינה
המתכון מנגל משך חזיר עם רוטב קרוליינה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 שעות ו-10 דקות. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קטשופ, חרדל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ברביקיו משך חזיר עם רוטב קרוליינה, קרולינה משך חזיר עם רוטב אדום לקסינגטון, ו בישול איטי מנגל משך חזיר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעשן ו 1 1/2 כוסות אפלווד צ ' יפס, ספוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1
מערבבים את חומץ סיידר, קטשופ, סוכר, מולסה, חרדל, רוטב סויה, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל שחור קמצוץ בסיר נירוסטה מעל חום בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולתת מגניב לפני השימוש. אם לא משתמשים מיד, יוצקים אותו לתוך קערה או צנצנת. מכסים ומקררים עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים 1 ליטר מים עם רוטב סויה, מלח, סוכר, דבש ודבשה בסיר גדול על אש בינונית. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולתת מגניב. מערבבים גלון 1 בתוספת 3 ליטרים מים. לנקב את הבשר עם סכין boning בכמה מקומות, ולאחר מכן להוסיף את הבשר למלח. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר את הבשר מן המלח, מעיל בקלילות עם מלח ופלפל, ולסדר במעשן. טען 2 תיבות מלאות שבבי אפלווד לתוך המעשן. הגדר את המעשן ב 250 מעלות f ועשן במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר את הבשר מהמעשן ללוח חיתוך וגרוס כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד. מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך