קושימומחה
מוכן ב96 שעות
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ברביקיו: פסטרמה

ברביקיו: פסטרמה
Barbecue: Pastrami might be just the side dish you are searching for. This recipe makes 10 servings with 23 calories, 1g of protein, and 0g of fat each. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 96 hours. Head to the store and pick up ground allspice, granulated garlic, type of fire: indirect, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a gluten free and vegetarian diet. Father's Day will be even more special with this recipe. This recipe is typical of American cuisine.

הוראות

1
To make the dry-cure, mix together Morton Tender Quick, dark brown sugar, black pepper, coriander, granulated garlic, allspice, and bay leaves in a small bowl. Coat entire brisket with the cure and place in a large resealable plastic bag.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
Place in the coldest part of the refrigerator and cure for 4 days, flipping brisket twice a day.
3
Remove brisket from bag and wash as much cure off as possible under cold running water.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
Place brisket in a large container and fill with water and let soak for 30 minutes.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
Remove from water and pat dry with paper towels.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
To make the rub, mix together black pepper, coriander, and granulated garlic in a small bowl. Coat entire brisket with the rub.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
Fire up smoker or grill to 107°, adding chunks of smoking wood when at temperature. When the wood is ignited and producing smoke, place brisket in, fat side up, and smoke until an instant read thermometer registers 165 degrees when inserted into thickest part of the brisket, about 4 to 6 hours.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
Remove from smoker, wrap in heavy duty aluminum foil, and let rest for 1 to 2 hours. Slice and serve hot, or refrigerate and slice thinly when cold.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ