ברביקיו שפשף צדפות עם מרק כרוב כבוש שמנת
אם יש לכם שמן זית, כוסברה טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: ברביקיו שפשף צדפות עם מרק כרוב כבוש שמנת, בשר חזיר שפשף עם זיגוג משמש וכרוב כבוש, ו מרק אספרגוס קרמי עם צדפות צרובות.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה בסיר 5 ליטר מעל חום בינוני, ואז מבשלים בייקון ובצל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב שומן בייקון הוא שניתנו, כ 5 דקות.
מוסיפים כרוב כבוש ויין ומבשלים במהירות, חשופים, עד שרוב היין התאדה, כ -3 דקות.
מערבבים במלאי שמנת כבדה, ואז מבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
הסר מן החום ומערבבים חרדל, שמנת חמוצה, הנותרים 2 כף חמאה. מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה וקרם (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור לסיר. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מערבבים קמח, תבלינים ומלח כשר בקערה. צדפות טפיחה יבש, ולאחר מכן בנדיבות מעיל צד אחד של כל צדפה באופן שווה עם תערובת תבלינים.
מחממים שמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מנצנצת. לבשל צדפות, צד רגיל למטה ראשון, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל. שמן בישול מתובל מילואים.
מניחים 2 צדפות בכל קערה ומעל עם ארוגולה.
* מרק יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.* תערובת תבלינים (לצדפות) ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.