ברד בורבון
מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ויסקי באיכות הטובה ביותר, ענפי מנטה, לימונדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברד בורבון, ברד בורבון קל, ו ביג אצווה אפרסק ברד בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
לפחות 6 שעות לפני ההגשה, לשלב את התה וסוכר במיכל פלסטיק 1 ליטר או זכוכית ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הלימונדה ומיץ תפוזים ומערבבים עד להפשרה.
מוסיפים את הקרח והמים. מערבבים את הוויסקי.
יוצקים את התערובת לתוך כמה מיכלי פלסטיק רדודים, מכסים בחוזקה, ומניחים אותם במקפיא. לשבור את הרפש עם מזלג ומערבבים על פעם 2 שעות להקפיא את התערובת באופן שווה. (הרפש יכול להיעשות 3 עד 4 ימים קדימה.
להעביר מיכל גדול יותר לכסות בחוזקה; מערבבים כל 6 עד 8 שעות כדי לשמור על רפש רופף קפוא באופן שווה.)
כדי לשרת, לתת את הרפש אחד רטוש האחרון עם מזלג, ולאחר מכן כפית אותו למשקפיים גבוהים או נבעו ואת הדף עם ג ' ינג ' ר אייל.
מקשטים כל כוס עם ענף מנטה.