קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ברד בורבון

ברד בורבון
מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ויסקי באיכות הטובה ביותר, ענפי מנטה, לימונדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברד בורבון, ברד בורבון קל, ו ביג אצווה אפרסק ברד בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 6 שעות לפני ההגשה, לשלב את התה וסוכר במיכל פלסטיק 1 ליטר או זכוכית ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תהתה
2
מוסיפים את הלימונדה ומיץ תפוזים ומערבבים עד להפשרה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
לימונדהלימונדה
3
מוסיפים את הקרח והמים. מערבבים את הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
יוצקים את התערובת לתוך כמה מיכלי פלסטיק רדודים, מכסים בחוזקה, ומניחים אותם במקפיא. לשבור את הרפש עם מזלג ומערבבים על פעם 2 שעות להקפיא את התערובת באופן שווה. (הרפש יכול להיעשות 3 עד 4 ימים קדימה.
5
להעביר מיכל גדול יותר לכסות בחוזקה; מערבבים כל 6 עד 8 שעות כדי לשמור על רפש רופף קפוא באופן שווה.)
6
כדי לשרת, לתת את הרפש אחד רטוש האחרון עם מזלג, ולאחר מכן כפית אותו למשקפיים גבוהים או נבעו ואת הדף עם ג ' ינג ' ר אייל.
מרכיבים שתצטרך
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
7
מקשטים כל כוס עם ענף מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)