ברד עבה בננות פוסטר
המתכון עבה בננות פוסטר לנער יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 23 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 822 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. אם יש לך סוכר, חמאה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר, ו בננות פוסטר.
הוראות
ממיסים סוכר בסיר קטן על חום בינוני. כאשר הסוכר נמס לצבע ענבר, מוסיפים חמאה, ערבוב עד מומס.
הסר מהחום ומערבבים לאט קרם להיזהר לא להתיז.
יוצקים חצי מהקרמל לתוך קערה ומניחים בצד. מקפלים בננות לקרמל הנותרים בסיר ולחזור לחום בינוני גבוה. מערבבים לשלב ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות. מניחים בצד ולתת מגניב מעט.
מוסיפים גלידה, תערובת בננה-קרמל, ליקר בננה ורום לבלנדר ובליץ עד חלקה.
טפטוף שנותר קרמל במורד הצדדים של גביעי זכוכית.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו אטלנטיס עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.