המתכון גאמבו ברווז ונקניק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 1844 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, במיה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . מתכונים דומים: מרק ברווז ושרימפס, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo.
הוראות
1
להביא ברווז במים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי. להוריד קצף.
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר ברווז מרק, הזמנת 8 כוסות מרק. זרוק ירקות. מניחים את הבשר והמרק בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
הסר בשר מעצמות, וקצוץ לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מערבבים קמח והבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים תערובת קמח, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא צבע שוקולד (כ -30 עד 45 דקות). להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף פלפל, בצל קצוץ, סלרי קצוץ, ושום. לבשל, לערבב כל הזמן, עד ירקות רכים. בהדרגה מערבבים במרק שמור.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זילוף בצורת לב
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים בשר ברווז קצוץ, נקניק, במיה ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
במיה
9
מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 50 דקות. להשליך עלה דפנה.
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון אולגאריו אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.