קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין

ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין
טרין ברווז עם שאלוט מזוגג יין עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו את הכלספייס, פיסטוקים, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין, שאלוט מזוגג עם יין אדום, ו ברווז טרין עם תאנים מ ' מטבח פריז שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקפיא חלב בצלחת רדודה, גירוד פעם או פעמיים עם מזלג לשבור גבישים, עד קפוא, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
2
משוך את העור עם שומן את השד ברווז עם האצבעות שלך, באמצעות סכין בעת הצורך, ולאחר מכן לחתוך את העור הן עם שומן בשר חזה לאורכו לחתיכות 1 אינץ ' שיתאימו במטחנה. בשר קר ועור עם שומן, עטוף בנפרד בניילון נצמד, במקפיא עד המשרד אבל לא קפוא, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
3
הגדר קערה בינונית בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים תחת מטחנה כדי לתפוס בשר טחון, ואז להאכיל בשר (רק) באמצעות מטחנה. להחליף קערה בינונית בקרח עם קערת מתכת גדולה להאכיל בשר דרך מטחנה בפעם השנייה, הוספת כפות של חלב קפוא כמו שאתה הולך. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
מיםמים
בשרבשר
חלבחלב
עוטףעוטף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
להאכיל ברווז עור עם שומן דרך מטחנה פעמיים לתוך קערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ולאחר מכן להוסיף בשר ברווז טחון ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים של ברווז טרין לתערובת של ברווז טחון ומערבבים עם הידיים או עם כף עץ עד לשלב היטב. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, במקרר לפחות 8 שעות כדי להשרות בשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כף עץכף עץ
1
להביא יין, חומץ, סוכר, מלח, טימין, עלה דפנה לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף שאלוט שלם משטח כיסוי של נוזל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. ומבשלים שאלוט במרץ עד מכרז, כ 40 דקות, ולאחר מכן להעביר מבישול נוזל לקערה עם כפית מחוררת ולהשליך טימין sprig ו עלה דפנה. אם הנוזל אינו סירופ, להרתיח עד מופחת כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שאלותשאלות
חומץחומץ
סוכרסוכר
טימיןטימין
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
נייר שעווהנייר שעווה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
לשפוך על שאלוט וקריר.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שורה תחתונה וכל הצדדים של טרין עם fatback( או שומן caul), חופפים קצוות מעט ומשאיר 2 אינץ ' overhang בצדדים ארוכים. לשפשף כמה תערובת ברווז על בטנה fatback כדי לעזור לשאר לדבוק, ולאחר מכן לארוז כשני שלישים של הברווז שנותר. צור שוקת רחבה לאורך האמצע עם גב כף. להטביע בצלצלי שאלוט מנוקזים, הזמנת סירופ פורט, קצוות מחודדים בשוקת. לארוז הנותרים תערובת ברווז על גבי. קיפול overhang (הוספת עוד fatback במידת הצורך) כדי לכסות את החלק העליון לחלוטין, ואז לכסות את טרין עם שכבה כפולה של רדיד. עובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
FatbackFatback
סירופסירופ
ברווז שלםברווז שלם
יציאהיציאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים טרין באמבט מים עד מדחום מוכנס באלכסון דרך לסכל לפחות 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 155 עד 160 ° F, 13/4 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הסר רדיד ו טרין מגניב עובש על מדף, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
שים טרין בעובש בתבנית אפייה נקייה. שים פיסת נייר קלף או שעווה על גבי טרין, ואז מניחים על גבי קלף עוד עובש טרין באותו גודל או חתיכת עץ או קרטון כבד לחתוך כדי להתאים בתוך עובש עטוף בנייר כסף. 2 עד 3 (1 פאונד) פחיות לשים על טרין או על עץ או קרטון כדי terrine משקל. צ ' יל טרין במחבת עם משקולות עד קר לחלוטין, לפחות 4 שעות. המשך לצנן טרין, עם או בלי משקולות, לפחות 24 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של טרין ולתת לעמוד עובש במחבת עם 1 אינץ ' של מים חמים (כדי לשחרר את התחתונה) 2 דקות. טיפ טרין עובש (מחזיק טרין) כדי לנקז את הנוזל עודף, ולאחר מכן להפוך קרש חיתוך מעל טרין, reinvert טרין על קרש חיתוך, ולנגב בעדינות מחוץ טרין (fatback) עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
FatbackFatback
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מגבות ניירמגבות נייר
סכיןסכין
מחבתמחבת
2
בואו טרין לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה, ואז לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה לשרת על צלחות טפטף עם סירופ יין שמור.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ייןיין
3
* זמין ב dartagnan.com.
1
טרין יכול להיות מושרה (לפני האפייה) עד 24 שעות.שאלוט יכול להיות מזוגג 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר נוזלי בישול, מכוסה.טרין שומר, עטוף בניילון נצמד ומקורר, 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1גבינת פרמזן מגוררתקוניאק או ברנדי אחרקוניאק או ברנדי אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש2שדיים ברווז Moulard* (1 3/4 כדי 2 lb סך הכל)שדיים ברווז Moulard* (1 3/4 כדי 2 lb סך הכל)170פלפל האבנרו1/2 lb יריעות דקות חזיר fatback( ללא רינד), לחתוך בערך 5 על 8 אינץ לוח על ידי קצב, או שומן caul1/2 lb יריעות דקות חזיר fatback( ללא רינד), לחתוך בערך 5 על 8 אינץ לוח על ידי קצב, או שומן caul1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מרז'ורם טרי קצוץ או 1/8 כפית מיובשת, מתפוררתמרז'ורם טרי קצוץ או 1/8 כפית מיובשת, מתפוררת1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץ או 1/4 כפית מיובשת, מתפוררתטימין טרי קצוץ או 1/4 כפית מיובשת, מתפוררת0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)allspice הקרקעallspice הקרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח כשר או 1/4 כפית מלח שולחןמלח כשר או 1/4 כפית מלח שולחן791 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות71פלפל האבנרו1/2 כוס פגז פיסטוקים1/2 כוס פגז פיסטוקים2קרום: פירורי קרקר גרהםפורט Tawnyפורט Tawny591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אדוםחומץ יין אדום227פלפל האבנרושאלוט, קלופים ומגוזמיםשאלוט, קלופים ומגוזמים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1טימין טרי sprigטימין טרי sprig1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה