טרין ברווז עם שאלוט מזוגג יין עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו את הכלספייס, פיסטוקים, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין, שאלוט מזוגג עם יין אדום, ו ברווז טרין עם תאנים מ ' מטבח פריז שלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקפיא חלב בצלחת רדודה, גירוד פעם או פעמיים עם מזלג לשבור גבישים, עד קפוא, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
2
משוך את העור עם שומן את השד ברווז עם האצבעות שלך, באמצעות סכין בעת הצורך, ולאחר מכן לחתוך את העור הן עם שומן בשר חזה לאורכו לחתיכות 1 אינץ ' שיתאימו במטחנה. בשר קר ועור עם שומן, עטוף בנפרד בניילון נצמד, במקפיא עד המשרד אבל לא קפוא, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
סכין
3
הגדר קערה בינונית בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים תחת מטחנה כדי לתפוס בשר טחון, ואז להאכיל בשר (רק) באמצעות מטחנה. להחליף קערה בינונית בקרח עם קערת מתכת גדולה להאכיל בשר דרך מטחנה בפעם השנייה, הוספת כפות של חלב קפוא כמו שאתה הולך. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
מים
בשר
חלב
עוטף
קרח
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
להאכיל ברווז עור עם שומן דרך מטחנה פעמיים לתוך קערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ולאחר מכן להוסיף בשר ברווז טחון ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
ברווז שלם
בשר
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים של ברווז טרין לתערובת של ברווז טחון ומערבבים עם הידיים או עם כף עץ עד לשלב היטב. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, במקרר לפחות 8 שעות כדי להשרות בשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
כף עץ
1
להביא יין, חומץ, סוכר, מלח, טימין, עלה דפנה לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף שאלוט שלם משטח כיסוי של נוזל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. ומבשלים שאלוט במרץ עד מכרז, כ 40 דקות, ולאחר מכן להעביר מבישול נוזל לקערה עם כפית מחוררת ולהשליך טימין sprig ו עלה דפנה. אם הנוזל אינו סירופ, להרתיח עד מופחת כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שאלות
חומץ
סוכר
טימין
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
נייר שעווה
מחבת רוטב
קערה
2
לשפוך על שאלוט וקריר.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שורה תחתונה וכל הצדדים של טרין עם fatback( או שומן caul), חופפים קצוות מעט ומשאיר 2 אינץ ' overhang בצדדים ארוכים. לשפשף כמה תערובת ברווז על בטנה fatback כדי לעזור לשאר לדבוק, ולאחר מכן לארוז כשני שלישים של הברווז שנותר. צור שוקת רחבה לאורך האמצע עם גב כף. להטביע בצלצלי שאלוט מנוקזים, הזמנת סירופ פורט, קצוות מחודדים בשוקת. לארוז הנותרים תערובת ברווז על גבי. קיפול overhang (הוספת עוד fatback במידת הצורך) כדי לכסות את החלק העליון לחלוטין, ואז לכסות את טרין עם שכבה כפולה של רדיד. עובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
Fatback
סירופ
ברווז שלם
יציאה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
אופים טרין באמבט מים עד מדחום מוכנס באלכסון דרך לסכל לפחות 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 155 עד 160 ° F, 13/4 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
רדיד אלומיניום
4
הסר רדיד ו טרין מגניב עובש על מדף, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
1
שים טרין בעובש בתבנית אפייה נקייה. שים פיסת נייר קלף או שעווה על גבי טרין, ואז מניחים על גבי קלף עוד עובש טרין באותו גודל או חתיכת עץ או קרטון כבד לחתוך כדי להתאים בתוך עובש עטוף בנייר כסף. 2 עד 3 (1 פאונד) פחיות לשים על טרין או על עץ או קרטון כדי terrine משקל. צ ' יל טרין במחבת עם משקולות עד קר לחלוטין, לפחות 4 שעות. המשך לצנן טרין, עם או בלי משקולות, לפחות 24 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
נייר שעווה
רדיד אלומיניום
1
הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של טרין ולתת לעמוד עובש במחבת עם 1 אינץ ' של מים חמים (כדי לשחרר את התחתונה) 2 דקות. טיפ טרין עובש (מחזיק טרין) כדי לנקז את הנוזל עודף, ולאחר מכן להפוך קרש חיתוך מעל טרין, reinvert טרין על קרש חיתוך, ולנגב בעדינות מחוץ טרין (fatback) עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
Fatback
מים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מגבות נייר
סכין
מחבת
2
בואו טרין לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה, ואז לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה לשרת על צלחות טפטף עם סירופ יין שמור.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
יין
3
* זמין ב dartagnan.com.
1
טרין יכול להיות מושרה (לפני האפייה) עד 24 שעות.שאלוט יכול להיות מזוגג 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר נוזלי בישול, מכוסה.טרין שומר, עטוף בניילון נצמד ומקורר, 1 שבוע.