קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ברווז כדורי עופרת עם אורז פראי וחום מלית

ברווז כדורי עופרת עם אורז פראי וחום מלית
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז כדורי עופרת עם מילוי אורז פראי וחום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 1267 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 120 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך תיבול sazon, קרוטונים מתובלים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: אורז חום ופרוע טורקיה מלית עם ערמונים ופירות יבשים, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית עם פטריות בר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הברווז על מתלה במחבת צלייה. לשפשף את השום המרוסק ופלפל מתחת לעור של הברווז. לשפשף את העור עם 1 מנות sazon תיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
צלוי 3 שעות בתנור שחומם מראש, לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F (80 מעלות) C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את קרבי הברווז שמורים ו 1 מנות sazon תיבול בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מניחים את תערובת האורז בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מערבבים בשמן, ו 1 מנות sazon תיבול. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
בקערה מערבבים את הקרביים המבושלים, האורז המבושל והקרוטונים. דברים הברווז מבושל עם התערובת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
קרוטוניםקרוטונים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך