קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ברווז מזוגג לונג איילנד

ברווז מזוגג לונג איילנד
צריך ללא גלוטן ומשקאות ללא חלב? ברווז מזוגג לונג איילנד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 3450 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 327 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לימון מרמלדה, שאלוט, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לונג איילנד אייס טי, לונג איילנד אייס טי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר giblets וצווארם מן הברווזים; מילואים לשימוש אחר, אם תרצה בכך. לשטוף ברווזים ביסודיות תחת מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מפזרים חללים ועור עם מלח ופלפל; למלא חללים עם שאלוט ואת הבא 3 מרכיבים. עור דקירה עם מזלג בשר. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מקום ברווזים, חזה למעלה, על מתלה משומן קלות במחבת מטלית. מלא מחבת עם מים חמים לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
אופים, חשוף, ב 450 במשך 45 דקות. להפוך ברווזים מעל; לאפות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים ריבה וסוכר חום. מיקרוגל ב גבוה במשך 2 1/2 דקות. הפעל ברווזים השד בצד למעלה; מברשת עם תערובת ריבה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הירך, מבלי לגעת בשומן או עצם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ברווזברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
אופים 5 עד 10 דקות או עד רשם מדחום 18
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר ברווזים מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
8
מקשטים, אם תרצה.