קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ברווז צלוי עם זיגוג כתום

ברווז צלוי עם זיגוג כתום
ברווז צלוי עם זיגוג כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2406 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 200 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, טימין, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם זיגוג חבוש, ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, ו ברווז קלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים בתוך הברווז זרעי קימל; עור דקירה בכל רחבי עם מזלג. במחבת גדולה הקפיצו ירקות בשמן. מערבבים מרק, תבלינים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ברווז דברים רופף עם תערובת מלית. שיפוד צוואר פתיחה; עניבת מקלות תיפוף יחד עם מטבח מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, לא מכוסים, 2-1/2 עד 3-1 / 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 לברווז ו-165 למלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסננים שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הברווז משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הסרת מלית וגילוף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בינתיים, לזיגוג, שלבו סוכרים, עמילן תירס ומלח בסיר. מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים, קליפות ורוטב פלפלים חריפים עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מגישים עם ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם