קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות8
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב כתום

ברווז צלוי עם רוטב כתום
ברווז צלוי עם רוטב כתום יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פלפל, חומץ יין, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחיקת קליפת התפוז
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2
הסר את החלק הכתום של העור ברצועות עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
חותכים לג 'וליאן (רצועות קטנות ברוחב 1/16 אינץ 'ובאורך אינץ'). מבשלים במשך 15 דקות בתוך ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז. יבש טפיחה במגבות נייר.צולה את הברווז
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מתבלים את חלל הברווז במלח ופלפל, מוסיפים שליש מקליפת התפוז המוכנה, ומסבכים את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
ברווז שלםברווז שלם
6
מניחים את שד הברווז במחבת הצלייה, מבשלים את הירקות סביבו, ומניחים אותו במפלס האמצעי של התנור במשך 15 דקות כדי להשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
להפחית את התנור ל 350 מעלות, ולהפוך את הברווז על צדו. לווסת חום כך ברווז תמיד עושה קולות בישול אבל שומן לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר שומן שנצבר מדי פעם (מזלף הנורה יהיה אותו בקלות). אין צורך בבסטינג.
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
9
כ-30 דקות לאחר מכן, או בערך באמצע, סובבו את הברווז מצד שני.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
10
חמש עשרה דקות לפני סוף זמן הקלייה המשוער, מלח את הברווז ולהפוך אותו השד בצד למעלה. הברווז נעשה לנדיר בינוני אם המיץ מן החלק השמן ביותר של הירך או רגל עוף ראנט קלוש ורוד כאשר הבשר הוא דקר, וכאשר הברווז הוא הרים ומנוקז, הטיפות האחרונות של המיץ מן הפתח הם ורד חיוור. הברווז עשוי היטב כאשר המיצים לרוץ צהוב חיוור. בסיס הרוטב
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
בעוד הברווז הוא צלייה, לעשות צבע קרמל מתוק חמוץ כדלקמן: להרתיח את הסוכר והחומץ על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות עד התערובת הפכה סירופ מהגוני-חום. מיד להסיר מהחום ויוצקים בכוס המניות ברווז. מבשלים לרגע, ערבוב, להמיס את הקרמל. לאחר מכן מוסיפים את שאר המניה, מכים בתערובת arrowroot, ומערבבים בקליפה הכתומה. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב ברור, צולע, ומעובה קלות. לתקן תיבול, ולהניח בצד.המקטעים הכתומים
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גרידה כתומהגרידה כתומה
ArrowrootArrowroot
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ברווז שלםברווז שלם
12
חותכים את 4 תפוזים למקטעים מסודרים, ללא עור ומניחים בצלחת מקורה.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
13
כאשר הברווז נעשה, להשליך מחרוזות, ולהגדיר אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
מניחים אותו בתנור החם כבוי, משאיר את הדלת פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הסר כמה שיותר שומן ככל שתוכל מן המחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
16
מוסיפים את היין ומרתיחים אותו במהירות, מגרדים את מיצי הקלייה הקרישים ומפחיתים את הנוזל ל 2 או 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מסננים את הפחתת היין לבסיס הרוטב ולהביא לרתיחה. מערבבים את הליקר הכתום על ידי כפות, טעימות. הרוטב צריך להיות טעם כתום נעים אבל לא להיות מתוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים טיפות של ביטר תפוזים או מיץ לימון כתיקון.
מרכיבים שתצטרך
ביטר כתוםביטר כתום
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
19
רגע לפני ההגשה, ואת החום, מערבולת בהעשרת החמאה, ושופכים את הרוטב לסירת צלוחית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
20
מניחים קו של מקטעים כתומים על אורכו של הברווז ולערום את השאר בשני הקצוות של המגש. כפית קצת רוטב עם קליפה מעל הברווז, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
21
וריאציות:קנטנון מונמורנסי (ברווז צלוי עם דובדבנים) דובדבנים או אפרסקים טובים גם הם כקישוט לברווז צלוי. 36 עד 48 דובדבנים אדומים או שחורים מגולענים (אם קפוא, הפשרה וניקוז) 1 מיץ לימון Tb 3 יציאת Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb מגורען sugar2 Tb ריכך חמאה
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוניאקקוניאק
ברווז שלםברווז שלם
יציאהיציאה
22
צולים את הציפור כפי שמכוונים במתכון הראשי. הפוך את הרוטב בצבע קרמל ומעובה arrowroot המתואר עבור lorange קנטון הקודם, השמטת קליפת התפוז וליקר כתום. הפרי מחומם ברוטב כדלקמן: לזרוק את הדובדבנים בסיר עם מיץ לימון, פורט או קוניאק, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
ArrowrootArrowroot
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קוניאקקוניאק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
23
תן להם לספוג לפחות 20 עד 30 דקות. לאחר שהברווז צלוי, ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב לתוך הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
24
חום מתחת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות כדי לחלוט את הדובדבנים (אם מבשלים נוזלים, הפרי עלול להצטמק).
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
25
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת ולהפיץ אותם שוב ושוב סביב הברווז. מרתיחים את הרוטב במהירות כדי להפחית ולעבות אותו מעט. נכון תיבול. מחוץ לחום, מערבולת בחמאת ההעשרה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
26
יוצקים את הרוטב לקערה מחוממת, כפית קצת על הברווז, ומגישים.קנטון aux Peches (ברווז צלוי עם אפרסקים) 3 גדול או 6 קטן, מוצק, בשלים, אפרסקים freestone (או אפרסקים משומרים מנוקזים, מינוס הסוכר להלן) 2 מיץ לימון Tb 2 עד 3 נמל Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
קוניאקקוניאק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
27
אם משתמשים באפרסקים טריים, לקלף ולחצי אותם לא יותר מ 30 דקות לפני ההגשה, כך שהם לא discolor. מסדרים את האפרסקים בצלחת חסינת אש ומעמיסים אותם בנוזלים ובסוכר. Baste כמה פעמים יותר לפני השימוש. לאחר שהברווז צלוי ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב על האפרסקים. המשך לגבי הברווז הקודם עם מתכון דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
28
הצעות לירקות ויין
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
29
שום דבר לא צריך להפריע לטעמים של הברווז, הרוטב, והתפוזים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
30
תפוחי אדמה מרוסקים או שרוך, או צ ' יפס תוצרת בית הם הבחירה הטובה ביותר שלך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
31
מגישים בורדו אדום טוב-מדוק, או בורגונדי לבן צונן
מרכיבים שתצטרך
בורדו לבןבורדו לבן
בורדובורדו
32
מרסו, מונראשה, או קורטון-קרל הגדול.
33
מאמר var
34
Type_27_data = {};
35
מאמר
36
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;