ברווז צלוי עם רוטב כתום
ברווז צלוי עם רוטב כתום יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פלפל, חומץ יין, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את החלק הכתום של העור ברצועות עם מקלף ירקות.
חותכים לג 'וליאן (רצועות קטנות ברוחב 1/16 אינץ 'ובאורך אינץ'). מבשלים במשך 15 דקות בתוך ליטר מים.
ניקוז. יבש טפיחה במגבות נייר.צולה את הברווז
מתבלים את חלל הברווז במלח ופלפל, מוסיפים שליש מקליפת התפוז המוכנה, ומסבכים את הברווז.
מניחים את שד הברווז במחבת הצלייה, מבשלים את הירקות סביבו, ומניחים אותו במפלס האמצעי של התנור במשך 15 דקות כדי להשחים קלות.
להפחית את התנור ל 350 מעלות, ולהפוך את הברווז על צדו. לווסת חום כך ברווז תמיד עושה קולות בישול אבל שומן לא בוער.
הסר שומן שנצבר מדי פעם (מזלף הנורה יהיה אותו בקלות). אין צורך בבסטינג.
כ-30 דקות לאחר מכן, או בערך באמצע, סובבו את הברווז מצד שני.
חמש עשרה דקות לפני סוף זמן הקלייה המשוער, מלח את הברווז ולהפוך אותו השד בצד למעלה. הברווז נעשה לנדיר בינוני אם המיץ מן החלק השמן ביותר של הירך או רגל עוף ראנט קלוש ורוד כאשר הבשר הוא דקר, וכאשר הברווז הוא הרים ומנוקז, הטיפות האחרונות של המיץ מן הפתח הם ורד חיוור. הברווז עשוי היטב כאשר המיצים לרוץ צהוב חיוור. בסיס הרוטב
בעוד הברווז הוא צלייה, לעשות צבע קרמל מתוק חמוץ כדלקמן: להרתיח את הסוכר והחומץ על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות עד התערובת הפכה סירופ מהגוני-חום. מיד להסיר מהחום ויוצקים בכוס המניות ברווז. מבשלים לרגע, ערבוב, להמיס את הקרמל. לאחר מכן מוסיפים את שאר המניה, מכים בתערובת arrowroot, ומערבבים בקליפה הכתומה. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב ברור, צולע, ומעובה קלות. לתקן תיבול, ולהניח בצד.המקטעים הכתומים
חותכים את 4 תפוזים למקטעים מסודרים, ללא עור ומניחים בצלחת מקורה.הרכבה סופית
כאשר הברווז נעשה, להשליך מחרוזות, ולהגדיר אותו על מגש.
מניחים אותו בתנור החם כבוי, משאיר את הדלת פתוחה.
הסר כמה שיותר שומן ככל שתוכל מן המחבת צלייה.
מוסיפים את היין ומרתיחים אותו במהירות, מגרדים את מיצי הקלייה הקרישים ומפחיתים את הנוזל ל 2 או 3 כפות.
מסננים את הפחתת היין לבסיס הרוטב ולהביא לרתיחה. מערבבים את הליקר הכתום על ידי כפות, טעימות. הרוטב צריך להיות טעם כתום נעים אבל לא להיות מתוק מדי.
מוסיפים טיפות של ביטר תפוזים או מיץ לימון כתיקון.
רגע לפני ההגשה, ואת החום, מערבולת בהעשרת החמאה, ושופכים את הרוטב לסירת צלוחית מחוממת.
מניחים קו של מקטעים כתומים על אורכו של הברווז ולערום את השאר בשני הקצוות של המגש. כפית קצת רוטב עם קליפה מעל הברווז, ומגישים.
וריאציות:קנטנון מונמורנסי (ברווז צלוי עם דובדבנים) דובדבנים או אפרסקים טובים גם הם כקישוט לברווז צלוי. 36 עד 48 דובדבנים אדומים או שחורים מגולענים (אם קפוא, הפשרה וניקוז) 1 מיץ לימון Tb 3 יציאת Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb מגורען sugar2 Tb ריכך חמאה
צולים את הציפור כפי שמכוונים במתכון הראשי. הפוך את הרוטב בצבע קרמל ומעובה arrowroot המתואר עבור lorange קנטון הקודם, השמטת קליפת התפוז וליקר כתום. הפרי מחומם ברוטב כדלקמן: לזרוק את הדובדבנים בסיר עם מיץ לימון, פורט או קוניאק, וסוכר.
תן להם לספוג לפחות 20 עד 30 דקות. לאחר שהברווז צלוי, ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב לתוך הדובדבנים.
חום מתחת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות כדי לחלוט את הדובדבנים (אם מבשלים נוזלים, הפרי עלול להצטמק).
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת ולהפיץ אותם שוב ושוב סביב הברווז. מרתיחים את הרוטב במהירות כדי להפחית ולעבות אותו מעט. נכון תיבול. מחוץ לחום, מערבולת בחמאת ההעשרה.
יוצקים את הרוטב לקערה מחוממת, כפית קצת על הברווז, ומגישים.קנטון aux Peches (ברווז צלוי עם אפרסקים) 3 גדול או 6 קטן, מוצק, בשלים, אפרסקים freestone (או אפרסקים משומרים מנוקזים, מינוס הסוכר להלן) 2 מיץ לימון Tb 2 עד 3 נמל Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb סוכר מגורען
אם משתמשים באפרסקים טריים, לקלף ולחצי אותם לא יותר מ 30 דקות לפני ההגשה, כך שהם לא discolor. מסדרים את האפרסקים בצלחת חסינת אש ומעמיסים אותם בנוזלים ובסוכר. Baste כמה פעמים יותר לפני השימוש. לאחר שהברווז צלוי ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב על האפרסקים. המשך לגבי הברווז הקודם עם מתכון דובדבנים.
שום דבר לא צריך להפריע לטעמים של הברווז, הרוטב, והתפוזים.
תפוחי אדמה מרוסקים או שרוך, או צ ' יפס תוצרת בית הם הבחירה הטובה ביותר שלך.
מגישים בורדו אדום טוב-מדוק, או בורגונדי לבן צונן
מרסו, מונראשה, או קורטון-קרל הגדול.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;