ברווז צלוי עם רוטב כתום יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פלפל, חומץ יין, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחיקת קליפת התפוז
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
2
הסר את החלק הכתום של העור ברצועות עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
קולף
3
חותכים לג 'וליאן (רצועות קטנות ברוחב 1/16 אינץ 'ובאורך אינץ'). מבשלים במשך 15 דקות בתוך ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
ניקוז. יבש טפיחה במגבות נייר.צולה את הברווז
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מתבלים את חלל הברווז במלח ופלפל, מוסיפים שליש מקליפת התפוז המוכנה, ומסבכים את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרידה כתומה
ברווז שלם
6
מניחים את שד הברווז במחבת הצלייה, מבשלים את הירקות סביבו, ומניחים אותו במפלס האמצעי של התנור במשך 15 דקות כדי להשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להפחית את התנור ל 350 מעלות, ולהפוך את הברווז על צדו. לווסת חום כך ברווז תמיד עושה קולות בישול אבל שומן לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר שומן שנצבר מדי פעם (מזלף הנורה יהיה אותו בקלות). אין צורך בבסטינג.
ציוד שתשתמש בו
Baster
9
כ-30 דקות לאחר מכן, או בערך באמצע, סובבו את הברווז מצד שני.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
10
חמש עשרה דקות לפני סוף זמן הקלייה המשוער, מלח את הברווז ולהפוך אותו השד בצד למעלה. הברווז נעשה לנדיר בינוני אם המיץ מן החלק השמן ביותר של הירך או רגל עוף ראנט קלוש ורוד כאשר הבשר הוא דקר, וכאשר הברווז הוא הרים ומנוקז, הטיפות האחרונות של המיץ מן הפתח הם ורד חיוור. הברווז עשוי היטב כאשר המיצים לרוץ צהוב חיוור. בסיס הרוטב
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
11
בעוד הברווז הוא צלייה, לעשות צבע קרמל מתוק חמוץ כדלקמן: להרתיח את הסוכר והחומץ על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות עד התערובת הפכה סירופ מהגוני-חום. מיד להסיר מהחום ויוצקים בכוס המניות ברווז. מבשלים לרגע, ערבוב, להמיס את הקרמל. לאחר מכן מוסיפים את שאר המניה, מכים בתערובת arrowroot, ומערבבים בקליפה הכתומה. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב ברור, צולע, ומעובה קלות. לתקן תיבול, ולהניח בצד.המקטעים הכתומים
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
פרוסות תפוז
גרידה כתומה
Arrowroot
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
להתיז תמצית וניל
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלם
12
חותכים את 4 תפוזים למקטעים מסודרים, ללא עור ומניחים בצלחת מקורה.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
13
כאשר הברווז נעשה, להשליך מחרוזות, ולהגדיר אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
14
מניחים אותו בתנור החם כבוי, משאיר את הדלת פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר כמה שיותר שומן ככל שתוכל מן המחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
16
מוסיפים את היין ומרתיחים אותו במהירות, מגרדים את מיצי הקלייה הקרישים ומפחיתים את הנוזל ל 2 או 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מסננים את הפחתת היין לבסיס הרוטב ולהביא לרתיחה. מערבבים את הליקר הכתום על ידי כפות, טעימות. הרוטב צריך להיות טעם כתום נעים אבל לא להיות מתוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מלח דק, לשולי הכוסות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים טיפות של ביטר תפוזים או מיץ לימון כתיקון.
מרכיבים שתצטרך
ביטר כתום
1 שאלוט, מגורר או טחון
19
רגע לפני ההגשה, ואת החום, מערבולת בהעשרת החמאה, ושופכים את הרוטב לסירת צלוחית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
מניחים קו של מקטעים כתומים על אורכו של הברווז ולערום את השאר בשני הקצוות של המגש. כפית קצת רוטב עם קליפה מעל הברווז, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
21
וריאציות:קנטנון מונמורנסי (ברווז צלוי עם דובדבנים) דובדבנים או אפרסקים טובים גם הם כקישוט לברווז צלוי. 36 עד 48 דובדבנים אדומים או שחורים מגולענים (אם קפוא, הפשרה וניקוז) 1 מיץ לימון Tb 3 יציאת Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb מגורען sugar2 Tb ריכך חמאה
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קוניאק
ברווז שלם
יציאה
22
צולים את הציפור כפי שמכוונים במתכון הראשי. הפוך את הרוטב בצבע קרמל ומעובה arrowroot המתואר עבור lorange קנטון הקודם, השמטת קליפת התפוז וליקר כתום. הפרי מחומם ברוטב כדלקמן: לזרוק את הדובדבנים בסיר עם מיץ לימון, פורט או קוניאק, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומה
Arrowroot
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קוניאק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
יציאה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
23
תן להם לספוג לפחות 20 עד 30 דקות. לאחר שהברווז צלוי, ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב לתוך הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
24
חום מתחת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות כדי לחלוט את הדובדבנים (אם מבשלים נוזלים, הפרי עלול להצטמק).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
25
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת ולהפיץ אותם שוב ושוב סביב הברווז. מרתיחים את הרוטב במהירות כדי להפחית ולעבות אותו מעט. נכון תיבול. מחוץ לחום, מערבולת בחמאת ההעשרה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
26
יוצקים את הרוטב לקערה מחוממת, כפית קצת על הברווז, ומגישים.קנטון aux Peches (ברווז צלוי עם אפרסקים) 3 גדול או 6 קטן, מוצק, בשלים, אפרסקים freestone (או אפרסקים משומרים מנוקזים, מינוס הסוכר להלן) 2 מיץ לימון Tb 2 עד 3 נמל Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
קוניאק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
יציאה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
27
אם משתמשים באפרסקים טריים, לקלף ולחצי אותם לא יותר מ 30 דקות לפני ההגשה, כך שהם לא discolor. מסדרים את האפרסקים בצלחת חסינת אש ומעמיסים אותם בנוזלים ובסוכר. Baste כמה פעמים יותר לפני השימוש. לאחר שהברווז צלוי ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב על האפרסקים. המשך לגבי הברווז הקודם עם מתכון דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
28
הצעות לירקות ויין
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
29
שום דבר לא צריך להפריע לטעמים של הברווז, הרוטב, והתפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
30
תפוחי אדמה מרוסקים או שרוך, או צ ' יפס תוצרת בית הם הבחירה הטובה ביותר שלך.