קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות8
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב כתום

ברווז צלוי עם רוטב כתום
ברווז צלוי עם רוטב כתום יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פלפל, חומץ יין, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ברווז צלוי עם רוטב כתום, ברווז צלוי L ' Orange, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחיקת קליפת התפוז
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2
הסר את החלק הכתום של העור ברצועות עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
חותכים לג 'וליאן (רצועות קטנות ברוחב 1/16 אינץ 'ובאורך אינץ'). מבשלים במשך 15 דקות בתוך ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
ניקוז. יבש טפיחה במגבות נייר.צולה את הברווז
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מתבלים את חלל הברווז במלח ופלפל, מוסיפים שליש מקליפת התפוז המוכנה, ומסבכים את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרידה כתומהגרידה כתומה
ברווז שלםברווז שלם
6
מניחים את שד הברווז במחבת הצלייה, מבשלים את הירקות סביבו, ומניחים אותו במפלס האמצעי של התנור במשך 15 דקות כדי להשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להפחית את התנור ל 350 מעלות, ולהפוך את הברווז על צדו. לווסת חום כך ברווז תמיד עושה קולות בישול אבל שומן לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר שומן שנצבר מדי פעם (מזלף הנורה יהיה אותו בקלות). אין צורך בבסטינג.
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
9
כ-30 דקות לאחר מכן, או בערך באמצע, סובבו את הברווז מצד שני.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
10
חמש עשרה דקות לפני סוף זמן הקלייה המשוער, מלח את הברווז ולהפוך אותו השד בצד למעלה. הברווז נעשה לנדיר בינוני אם המיץ מן החלק השמן ביותר של הירך או רגל עוף ראנט קלוש ורוד כאשר הבשר הוא דקר, וכאשר הברווז הוא הרים ומנוקז, הטיפות האחרונות של המיץ מן הפתח הם ורד חיוור. הברווז עשוי היטב כאשר המיצים לרוץ צהוב חיוור. בסיס הרוטב
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
בעוד הברווז הוא צלייה, לעשות צבע קרמל מתוק חמוץ כדלקמן: להרתיח את הסוכר והחומץ על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות עד התערובת הפכה סירופ מהגוני-חום. מיד להסיר מהחום ויוצקים בכוס המניות ברווז. מבשלים לרגע, ערבוב, להמיס את הקרמל. לאחר מכן מוסיפים את שאר המניה, מכים בתערובת arrowroot, ומערבבים בקליפה הכתומה. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב ברור, צולע, ומעובה קלות. לתקן תיבול, ולהניח בצד.המקטעים הכתומים
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גרידה כתומהגרידה כתומה
ArrowrootArrowroot
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלםברווז שלם
12
חותכים את 4 תפוזים למקטעים מסודרים, ללא עור ומניחים בצלחת מקורה.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
13
כאשר הברווז נעשה, להשליך מחרוזות, ולהגדיר אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
מניחים אותו בתנור החם כבוי, משאיר את הדלת פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר כמה שיותר שומן ככל שתוכל מן המחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
16
מוסיפים את היין ומרתיחים אותו במהירות, מגרדים את מיצי הקלייה הקרישים ומפחיתים את הנוזל ל 2 או 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מסננים את הפחתת היין לבסיס הרוטב ולהביא לרתיחה. מערבבים את הליקר הכתום על ידי כפות, טעימות. הרוטב צריך להיות טעם כתום נעים אבל לא להיות מתוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים טיפות של ביטר תפוזים או מיץ לימון כתיקון.
מרכיבים שתצטרך
ביטר כתוםביטר כתום
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
19
רגע לפני ההגשה, ואת החום, מערבולת בהעשרת החמאה, ושופכים את הרוטב לסירת צלוחית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
מניחים קו של מקטעים כתומים על אורכו של הברווז ולערום את השאר בשני הקצוות של המגש. כפית קצת רוטב עם קליפה מעל הברווז, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
21
וריאציות:קנטנון מונמורנסי (ברווז צלוי עם דובדבנים) דובדבנים או אפרסקים טובים גם הם כקישוט לברווז צלוי. 36 עד 48 דובדבנים אדומים או שחורים מגולענים (אם קפוא, הפשרה וניקוז) 1 מיץ לימון Tb 3 יציאת Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb מגורען sugar2 Tb ריכך חמאה
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קוניאקקוניאק
ברווז שלםברווז שלם
יציאהיציאה
22
צולים את הציפור כפי שמכוונים במתכון הראשי. הפוך את הרוטב בצבע קרמל ומעובה arrowroot המתואר עבור lorange קנטון הקודם, השמטת קליפת התפוז וליקר כתום. הפרי מחומם ברוטב כדלקמן: לזרוק את הדובדבנים בסיר עם מיץ לימון, פורט או קוניאק, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
ArrowrootArrowroot
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קוניאקקוניאק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
23
תן להם לספוג לפחות 20 עד 30 דקות. לאחר שהברווז צלוי, ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב לתוך הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
24
חום מתחת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות כדי לחלוט את הדובדבנים (אם מבשלים נוזלים, הפרי עלול להצטמק).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
25
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת ולהפיץ אותם שוב ושוב סביב הברווז. מרתיחים את הרוטב במהירות כדי להפחית ולעבות אותו מעט. נכון תיבול. מחוץ לחום, מערבולת בחמאת ההעשרה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
26
יוצקים את הרוטב לקערה מחוממת, כפית קצת על הברווז, ומגישים.קנטון aux Peches (ברווז צלוי עם אפרסקים) 3 גדול או 6 קטן, מוצק, בשלים, אפרסקים freestone (או אפרסקים משומרים מנוקזים, מינוס הסוכר להלן) 2 מיץ לימון Tb 2 עד 3 נמל Tb או קוניאק 2 עד 3 Tb סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
קוניאקקוניאק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
27
אם משתמשים באפרסקים טריים, לקלף ולחצי אותם לא יותר מ 30 דקות לפני ההגשה, כך שהם לא discolor. מסדרים את האפרסקים בצלחת חסינת אש ומעמיסים אותם בנוזלים ובסוכר. Baste כמה פעמים יותר לפני השימוש. לאחר שהברווז צלוי ומיצי הפאן כבר deglazed עם יין והוסיף לרוטב, לשפוך את הרוטב על האפרסקים. המשך לגבי הברווז הקודם עם מתכון דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
28
הצעות לירקות ויין
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
29
שום דבר לא צריך להפריע לטעמים של הברווז, הרוטב, והתפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
30
תפוחי אדמה מרוסקים או שרוך, או צ ' יפס תוצרת בית הם הבחירה הטובה ביותר שלך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
31
מגישים בורדו אדום טוב-מדוק, או בורגונדי לבן צונן
מרכיבים שתצטרך
בורדו לבןבורדו לבן
בורדובורדו
32
מרסו, מונראשה, או קורטון-קרל הגדול.
33
מאמר var
34
Type_27_data = {};
35
מאמר
36
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;