קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
דיאטותללא גלוטן
מגזין

ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין

ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין
המתכון פריך-מכרז ברווז צלוי עם רוטב דובדבן-רוזמרין יכול להתבצע תוך כ -5 שעות ו -40 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 67 גרם חלבון, 226 גרם שומן, ובסך הכל 2367 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מיץ לימון, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 248 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין, ברווז צלוי עם רוטב דובדבנים מיובשים, ו ברווז צלוי ממולא עסיסי ברוטב דובדבנים בלסמי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שוטפים את הברווז מבפנים ומבחוץ ומייבשים. חתוך עודפי שומן מהצוואר והחלל, חתוך את קצות הכנפיים וזורק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מערבבים 1 כף מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה, ומפזרים את הציפור מבפנים ומבחוץ. בעזרת סכין חיתוך יוצרים עשרות חריצים דרך העור והשומן (מקפידים לא לנקב את הבשר) בכל הצדדים ובכל חלקי הציפור.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שים את השד ברווז בצד על מתלה במחבת צלייה וצולים במשך שעה 1. מוציאים את הציפור מהתנור, מעבירים לפלטה ומסננים בזהירות את השומן מהתבנית לכוס מדידה (בסופו של דבר תקבלו 2 עד 3 כוסות). מחזירים את הברווז למחבת, דוקרים שוב עם הסכין, הופכים אותו לצד החזה כלפי מטה וצולים עוד שעה. חזור על כל שעה, צולה את הברווז בסך הכל 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בזמן שהברווז מתבשל מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים 1 כף שומן ברווז על אש בינונית ומבשלים את השאלוט עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את הדובדבנים, הציר, השימורים, הדבש והרוזמרין, ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מסירים מהאש, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים פנימה את החמאה וטועמים מלח ופלפל. מניחים בצד עד לסיום הברווז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
10
לאחר 4 1/2 שעות צלייה, סובבו את טמפרטורת התנור עד 350 מעלות פרנהייט, דוקרים את עור הברווז בפעם האחרונה, ממליחים את העור שוב ומחזירים את הציפור לתנור, בצד החזה כלפי מעלה. צולים 30 דקות עד שהעור שחום יפה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים מהתנור, אוהל בנייר כסף ומניחים לנוח 20 דקות. מחממים בעדינות את הרוטב על אש נמוכה. לגלף את הברווז, לשים את חתיכות על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "