קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
דיאטותללא גלוטן
מגזין

ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין

ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין
המתכון פריך-מכרז ברווז צלוי עם רוטב דובדבן-רוזמרין יכול להתבצע תוך כ -5 שעות ו -40 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 67 גרם חלבון, 226 גרם שומן, ובסך הכל 2367 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מיץ לימון, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 248 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ברווז צלוי פריך-רך עם רוטב דובדבן-רוזמרין, ברווז צלוי עם רוטב דובדבנים מיובשים, ו ברווז צלוי ממולא עסיסי ברוטב דובדבנים בלסמי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שוטפים את הברווז מבפנים ומבחוץ ומייבשים. חתוך עודפי שומן מהצוואר והחלל, חתוך את קצות הכנפיים וזורק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מערבבים 1 כף מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה, ומפזרים את הציפור מבפנים ומבחוץ. בעזרת סכין חיתוך יוצרים עשרות חריצים דרך העור והשומן (מקפידים לא לנקב את הבשר) בכל הצדדים ובכל חלקי הציפור.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שים את השד ברווז בצד על מתלה במחבת צלייה וצולים במשך שעה 1. מוציאים את הציפור מהתנור, מעבירים לפלטה ומסננים בזהירות את השומן מהתבנית לכוס מדידה (בסופו של דבר תקבלו 2 עד 3 כוסות). מחזירים את הברווז למחבת, דוקרים שוב עם הסכין, הופכים אותו לצד החזה כלפי מטה וצולים עוד שעה. חזור על כל שעה, צולה את הברווז בסך הכל 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בזמן שהברווז מתבשל מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים 1 כף שומן ברווז על אש בינונית ומבשלים את השאלוט עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את הדובדבנים, הציר, השימורים, הדבש והרוזמרין, ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מסירים מהאש, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים פנימה את החמאה וטועמים מלח ופלפל. מניחים בצד עד לסיום הברווז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ברווז שלםברווז שלם
10
לאחר 4 1/2 שעות צלייה, סובבו את טמפרטורת התנור עד 350 מעלות פרנהייט, דוקרים את עור הברווז בפעם האחרונה, ממליחים את העור שוב ומחזירים את הציפור לתנור, בצד החזה כלפי מעלה. צולים 30 דקות עד שהעור שחום יפה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים מהתנור, אוהל בנייר כסף ומניחים לנוח 20 דקות. מחממים בעדינות את הרוטב על אש נמוכה. לגלף את הברווז, לשים את חתיכות על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "