קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

ברווז שרי קלוי

ברווז שרי קלוי
ברווז שרי קלוי עשוי להיות מה שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 1415 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 133 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם בזיליקום, ברווז, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 17 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי במחבת עם רוטב שרי, דבש וטימין, ברווז עם ויניגרט שרי אגוז, ו עוף צלוי ברוטב שום שרי.

הוראות

1
להפשיר ברווז במקרר עד להפשרה חלקית. העור צריך להיות רך, אבל הקרביים עדיין צריך להיות קפוא. הוצא ברווז מהעטיפה ודקור את הברווז 15 עד 20 פעמים. וודאו שחורי הדקירה חולפים על פני השומן ולבשר. זה חשוב מאוד לתהליך הכבישה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים 1 כוס שרי ו -3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים ברווז בקערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מורחים את השרי ושמן הזית על כל הברווז. מכסים את קערת הערבוב ומכניסים למקרר עד שהברווז מופשר לחלוטין (עובד הכי טוב לאורך הלילה).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר ברווז מן המרינדה, ולהסיר את עצם הצוואר ואת טפלי עוף מתוך הברווז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
7
מורחים חלק מהמרינדות בתוך הברווז. משפשפים את החלק החיצוני של הברווז עם 3 כפות שמן זית ואורגנו, רוזמרין ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
יוצקים הנותרים 1 כוס שרי לתוך תחתית מחבת צלייה, ומניחים ברווז במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
צולים כ-30 דקות לכל 1/2 קילו (זמני הבישול עשויים להשתנות.) למרוח כל 30 עד 45 דקות.