קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

ברווז שרי קלוי

ברווז שרי קלוי
ברווז שרי קלוי עשוי להיות מה שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 1415 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 133 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם בזיליקום, ברווז, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 17 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי במחבת עם רוטב שרי, דבש וטימין, ברווז עם ויניגרט שרי אגוז, ו עוף צלוי ברוטב שום שרי.

הוראות

1
להפשיר ברווז במקרר עד להפשרה חלקית. העור צריך להיות רך, אבל הקרביים עדיין צריך להיות קפוא. הוצא ברווז מהעטיפה ודקור את הברווז 15 עד 20 פעמים. וודאו שחורי הדקירה חולפים על פני השומן ולבשר. זה חשוב מאוד לתהליך הכבישה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים 1 כוס שרי ו -3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מניחים ברווז בקערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מורחים את השרי ושמן הזית על כל הברווז. מכסים את קערת הערבוב ומכניסים למקרר עד שהברווז מופשר לחלוטין (עובד הכי טוב לאורך הלילה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר ברווז מן המרינדה, ולהסיר את עצם הצוואר ואת טפלי עוף מתוך הברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
7
מורחים חלק מהמרינדות בתוך הברווז. משפשפים את החלק החיצוני של הברווז עם 3 כפות שמן זית ואורגנו, רוזמרין ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
יוצקים הנותרים 1 כוס שרי לתוך תחתית מחבת צלייה, ומניחים ברווז במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
צולים כ-30 דקות לכל 1/2 קילו (זמני הבישול עשויים להשתנות.) למרוח כל 30 עד 45 דקות.